Συνεχίζονται οι χειρονομίες προσφοράς από τον οργανισμό "Φάνος Επιφανίου"

Οι χειρονομίες προσφοράς των ομάδων που συστάθηκαν για τον σκοπό αυτό, περιέλαβαν την τελευταία διμηνία διάφορα ιδρύματα, αλλά και μεμονωμένες περιπτώσεις για ενίσχυση αναξιοπαθούντων συνανθρώπων.

Τα μέλη του προσωπικού της ΦΑΝΟΣ ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ, αξιοποιώντας το σχέδιο 50-50-50 για τον εορτασμό των 50χρονων του οργανισμού, είχαν την ευκαιρία να συνδράμουν διάφορους κοινωφελείς και φιλανθρωπικούς σκοπούς, αφού αξιολόγησαν τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης.

Συγκεκριμένα, συνεχίζοντας τις ενέργειες που ξεκίνησαν από τον περασμένο  Ιούνιο,  οι χειρονομίες προσφοράς των ομάδων που συστάθηκαν για τον σκοπό αυτό, περιέλαβαν την τελευταία διμηνία διάφορα ιδρύματα, αλλά και μεμονωμένες περιπτώσεις, για ενίσχυση αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.   

Στα πλαίσια των ενεργειών αυτών, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου εξοπλίστηκε με φιάλες οξυγόνου. Ο Χριστιανικός Σύνδεσμος Αγίας Βαρβάρας Καϊμακλίου ενισχύθηκε οικονομικά στο έργο του να στηρίζει άπορες οικογένειες.  Ένα τετραπληγικό παιδάκι στην επαρχία Πάφου βοηθήθηκε να έχει μια πιο αξιοπρεπή ζωή, με τη δωρεά του απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού.  Μέσω του Συνδέσμου «Άξιον Εστί» διοχετεύτηκε οικονομική ενίσχυση για τη θεραπεία συγκεκριμένου παιδιού που πάσχει από καρκίνο.  

Ο Σύνδεσμος «Οι του Φίλοι Σπιτιού στα Κάτω Πολεμίδια »,  βοηθήθηκε να αντικαταστήσει βασικό εξοπλισμό για τη βελτίωση των ενοίκων του σπιτιού στα Κάτω Πολεμίδια που φιλοξενεί άτομα με ειδικές ανάγκες.  Μέσω του Συνδέσμου Γονέων και φίλων παιδιών με ειδικές ανάγκες Λεμεσού, το Κέντρο Ημέρας Ενηλικών «Παναγία Παντάνασσα» στη Λεμεσό εξοπλίστηκε με καινούριες κλιματιστικές μονάδες.  Το Κέντρο Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών στην Κάτω Πάφο συμπλήρωσε τον εξοπλισμό του με ένα πλυντήριο ρούχων και έναν προβολέα.  Τέλος, ικανοποιήθηκε το αίτημα του ΠΑΣΥΚΑΦ για αγορά ειδικών ιατρικών στρωμάτων.

Στα πλαίσια του σχεδίου 50-50-50, τα μέλη του οργανισμού ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ ενθαρρύνθηκαν να συμμετάσχουν και σε εθελοντικές δράσεις, με πιο πρόσφατη την επιτυχή συμμετοχή στον οδικό έρανο του ΠΑΣΥΚΑΦ «Με μόνο 2 Ευρώ Συνεχίζουμε Μαζί στη Ζωή».

Η εταιρεία ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ εκφράζει την ικανοποίηση της για τα αποτελέσματα του σχεδίου αυτού.  Οι ιδιοκτήτες και διευθυντές της εταιρείας θεωρούν ότι η ευγνωμοσύνη τους προς τους συνεργάτες που στήριξαν την πορεία της στα 50 χρόνια της λειτουργίας της, εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο προσφέροντας πίσω στην κοινωνία, και μάλιστα με την ενεργή συμμετοχή όλων των μελών του προσωπικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ