Η TBWA Global Agency του 2018 στα βραβεία του Adweek!

Στα βραβεία του αναγνωρισμένου περιοδικού επικοινωνίας και διαφήμισης  Adweek, το διαφημιστικό δίκτυο της TBWA  ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο Global Agency για το 2018.

Ένα βραβείο που ήρθε σε αναγνώριση της δέσμευσης του δικτύου της TBWA στο Disruption, την φιλοσοφία και την μεθοδολογία που αποτελεί το χαρακτηριστικό γνώρισμα και των 11,100 εργοδοτόυμενων σε 97 χώρες και τα 323 γραφεία του δικτύου της TBWA, άλλα και ως αποτέλεσμα της πληθώρας επιτυχημένων, δημιουργικά και εμπορικά, διαφημιστικών εκστρατειών του δικτύου.

Tο 2018, από το Λονδίνο και το Λος Άντζελες μέχρι το Ελσίνκι και το Ντουμπάι, η TBWA δημιούργησε μερικές από πιο εντυπωσιακές διαφημιστικές εκστρατείες παγκοσμίως. Αύξησε την κερδοφορία τόσο για την ίδια όσο και για τα brands για τα οποία δουλεύει και μάζεψε στο φεστιβάλ διαφήμισης Cannes Lions 70 βραβεία - μεταξύ των οποίων 2 Grand Prix και 10 Χρυσά! Επιπλέον επεκτάθηκε στρατηγικά σε χώρες όπως η Κίνα  αναπτύσσοντας νέες υπηρεσίες που βοηθούν στον επαναπροσδιορισμό της αξίας του marketing στην αγορά αλλά και στην κοινωνία, όπως την TBWA\Mobile και την TBWA\Health.

Πολυβραβευμένες εκστρατείες για μεγάλα brands όπως η Apple, η Αmazon, τα McDonald’s, η Gatorade αλλά και κοινωνικές παρεμβάσεις εκ μέρους brands με τα οποία συνεργάζεται όπως το  #She Drives για την Nissan  και την ψηφιακή εκστρατεία #Τoolatergram για το World Wildlife Fund εδραίωσαν την φήμη της TBWA  ως το πιο αποτελεσματικό και ανατρεπτικό διαφημιστικό δίκτυο στον κόσμο

Παρ’ ολή την μεγάλη τιμή της βράβευσης της TBWA απο το Adweek ως το καλύτερο Global Agency για το 2018 ο Πρόεδρος και CEO  της TBWA\Worldwide Troy Ruhanen δήλωσε πως αυτό είναι μόνο η αρχή μιας καινούργιας εποχής δημιουργικής φιλοδοξίας για την TBWA . “Ως μια δημιουργική εταιρεία επικοινωνίας είμαστε περίεργοι! Περίεργοι για το μέλλον, για το ποιοι θα είναι οι επόμενοι συνεργάτες μας, για νέους τρόπους δουλειάς και για νέα ταλέντα που θέλουν να αφήσουν το στίγμα τους στον κόσμο. Κι αυτή η διάκριση είναι άλλο ένα κίνητρο για να συνεχίσουμε να ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους και ιδέες για ένα μεγαλύτερο μερίδιο μέλλοντος. Έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε! ”.

Ο Global Creative Chief , Brent Anderson δήλωσε: “Είμαστε απίστευτα τυχεροί και ευγνώμονες που έχουμε μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων που εργάζονται στην TBWA.  Αυτό που κάναμε φέτος ήταν υπέροχο. Ας το κάνουμε ακόμα καλύτερα το 2019. "

Εδώ και 15 χρόνια το δίκτυο της TBWA αντιπροσωπεύεται στην Κύπρο απο την TBWA\Entelia. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ