Ρεάλ Μαδρίτης: Ανοίγει αλυσίδα fast food

Το πρώτο εστιατόριο της αλυσίδας θα ανοίξει τον Οκτώβριο στην Πόλη του Μεξικού

Την έναρξη λειτουργίας του UNO By Real Madrid, ανακοίνωσαν επίσημα η Ρεάλ Μαδρίτης και η Grupo San Pablo, επισημαίνοντας πως πρόκειται για αλυσίδα fast food εστιατορίων που έχει ως στόχο να επεκτείνει το brand name της ομάδας σε όλο τον κόσμο. Το πρώτο εστιατόριο της αλυσίδας θα ανοίξει τον Οκτώβριο στην Πόλη του Μεξικού.

Υγιεινό και ποιοτικό φαγητό
«Το UNO By Real Madrid δημιουργήθηκε με στόχο να γίνει διεθνές σημείο αναφοράς σε αυτό το είδος εστιατορίου, το οποίο θα γίνει σημείο αναφοράς για την ποιότητα του φαγητού. Μέσω μιας καινοτόμου ιδέας, φιλοδοξεί να γίνει ένας εμβληματικός χώρος όπου οι 600 εκατομμύρια οπαδοί του συλλόγου σε όλο τον κόσμο μπορούν να απολαύσουν υγιεινό, ποιοτικό φαγητό, να συναντηθούν για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να αγοράσουν τα επίσημα προϊόντα του συλλόγου», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Ρεάλ.

Παράλληλα, τονίζεται πως σε συνδυασμό με τις αξίες της επωνυμίας της Ρεάλ Μαδρίτης, δηλαδή την αυτοβελτίωση, την ηγεσία και τη συνεχή προσπάθεια, και για να σηματοδοτήσει την έναρξη αυτής της ιδέας νέων εστιατορίων, δημιουργήθηκε η καμπάνια «Hungry for more».

«Αυτό αναδεικνύει τις επιτυχίες του συλλόγου και ανακοινώνει το άνοιγμα του πρώτου εστιατορίου στην Πόλη του Μεξικού», αναφέρει ο ισπανικός σύλλογος.

ΠΗΓΗ: ΟΤ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευρωβουλή: Πώς κατανέμονται οι έδρες ανά κράτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ