Η πρώτη υπεραγορά χονδρικής στην Κύπρο - Πότε και που ανοίγει

«BEST VALUE για επαγγελματίες».

Η ΜΕΤRO AEBE ιδρύθηκε το 1976 με την επωνυμία «METRO Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Ειδών Διατροφής και Οικιακής Χρήσεως» και το διακριτικό τίτλο METRO. 

Προήλθε από το συνεταιρισμό οκτώ παντοπωλών, ενώ ήταν από την αρχή και παραμένει αμιγώς ελληνική, με οικογενειακή μετοχική σύνθεση και τεχνοκρατικό τρόπο οργάνωσης. 

Διαβάστε επίσης: Ελληνική υπεραγορά ανοίγει κατάστημα στην Κύπρο (PICS)

Σήμερα, η ΜΕΤRΟ αριθμεί 49 καταστήματα METRO Cash & Carry και 225 καταστήματα My market σε στρατηγικά σημεία σε όλη την Ελλάδα, ενώ διατηρεί σχέσεις αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές της από την πρώτη μέρα λειτουργίας της μέχρι και σήμερα.

Η METRO AEBE συνεργάζεται με 1.367 προμηθευτές σε όλη την Ελλάδα και υποστηρίζει 486 τοπικούς  προμηθευτές σε κάθε γωνιά της ελληνικής περιφέρειας. 

Το «BEST VALUE για επαγγελματίες» θα φτάσει σταδιακά να απασχολεί έως 80 εργαζόμενους, κυρίως Κυπρίους. 

Βασική προτεραιότητα για την εταιρεία αποτελεί η υποστήριξη και η συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς,  προμηθευτές και αντιπροσώπους, καθώς και η ανάδειξη και προώθηση των τοπικών προϊόντων. 

«Αυτό που διαφοροποιεί σημαντικά το νέο μοντέλο καταστήματος είναι το γεγονός ότι διαθέτει σε ένα χώρο – σε ένα one stop shop – όλα τα είδη που μπορεί να χρειαστεί ο επαγγελματίας και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές. Σκοπός μας είναι να προμηθευόμαστε προϊόντα από την τοπική αγορά, ενισχύοντας τον τόπο στον οποίο δραστηριοποιούμαστε. Αυτό αποτελεί βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας μας» τονίζει ο κ. Αριστοτέλης Παντελιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της METRO AEBE, αναδεικνύοντας τη σημασία που δίνει το «BEST VALUE για επαγγελματίες» στους παραγωγούς, προμηθευτές και συνεργάτες της εταιρείας στην Κύπρο.

Το κατάστημα αναμένεται να λειτουργήσει έως το τέλος του 2019 στη Λεμεσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ