Η υπεραγορά SPAR ανοίγει τις πόρτες της στη Λάρνακα

Νέα υπεραγορά στο κέντρο της Λάρνακας.

Στις 21 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πόρτες της η νέα υπεραγορά SPAR στη Λάρνακα. 

Πρόκειται για ένα χώρο, έκτασης περίπου 1.300 τ.μ., με πολύ καλή προσβασιμότητα και χώρους στάθμευσης. Ο συγκεκριμένος χώρος θα μετατρεπόταν, στο παρελθόν, σε υπεραγορά Ορφανίδης αλλά οι γνωστές εξελίξεις δεν υλοποίησαν τα σχέδια εκείνα. 

Εξάλλου, υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρονιάς, η εταιρεία θα έχει ανοίξει δύο ακόμα καταστήματα, ένα στη Λευκωσία και ένα στη Λεμεσό.

Οι χώροι που θα στεγάσουν τις δύο υπεραγορές έχουν ήδη εξευρεθεί. Οι λόγοι για τους οποίους επιλέχθηκε η Λάρνακα ως πρώτη πόλη λειτουργίας της αλυσίδας, σχετίζονται με το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος χώρος μπορούσε να λειτουργήσει για το σκοπό αυτό, πιο γρήγορα απ’ ό,τι οι υπόλοιποι. 

Όπως έχει ανακοινώσει η Spar Cyprus, το μεσοπρόσθεσμο επιχειρηματικό της πλάνο  προβλέπει τη λειτουργία περισσότερων από 20 καταστημάτων ανά την Κύπρο, μέσα στα επόμενα τρία με πέντε χρόνια καθιστώντας την μια από τις μεγάλες παγκύπριες αλυσίδες υπεραγορών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία έχει στα σχέδια της τη δημιουργία τόσο μεγάλων υπεραγορών όσο και μικρότερων, είτε μεσαίων, είτε καταστημάτων της γειτονιάς, convenience stores, ακόμα και express.

Ωστόσο τα πλάνα αυτά θα υλοποιηθούν σε βάθος χρόνου, μια και η εταιρεία επέλεξε στην πρώτη φάση ανάπτυξης της, να προχωρήσει με το άνοιγμα καταστημάτων άνω των 1000 μέτρων, τα οποία θα μπορούν να φιλοξενήσουν όλα τα τμήματα και να παρουσιάσουν το σωστό μοντέλο της  Spar.

Όπως έχει γίνει γνωστό, εξάλλου, στο κατάστημα της Λάρνακας, όπως και στα πρώτα καταστήματα της αλυσίδας σε όλες τις πόλεις,  θα προσφέρονται όλες οι κατηγορίες προϊόντων, όπως και όλα τα τμήματα φρέσκων, όπως  φρουταρία, αρτοποιείο, φρέσκο ψάρι, τμήμα τυριών/αλλαντικών, καθώς επίσης και καφετέρια. 

SPAR INTERNATIONAL
H SPAR είναι ένας οργανισμός που γεννήθηκε στο Άμστερνταμ το 1932. Η SPAR International είναι το μεγαλύτερο συνεταιριστικό δίκτυο υπεραγορών στον κόσμο. Λειτουργεί εδώ και 85 χρόνια και το εμπορικό σήμα SPAR έχει παρουσία σε 48 χώρες σε 4 ηπείρους. Το παγκόσμιο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας αποτελείται από περισσότερα από 12.500 καταστήματα, απασχολώντας πάνω από 350.000 εργαζόμενους.

Η SPAR Κύπρου είναι η νέα εταιρεία, που έχει δημιουργηθεί κάτω από το Συγκρότημα ERMES.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ