Επανεκλογή Γιώργου Μάη στην προεδρία του ΕΒΕ Πάφου

Είπε ότι θα προωθήσει με κάθε δυνατό τρόπο έργα υποδομών υπερ-τοπικής σημασίας για την επαρχία Πάφου

Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου έχει επανεκλεγεί ο Γιώργος Μάης για την τριετία 2023- 2026.

Σε ανακοίνωση του ΕΒΕ Πάφου, αναφέρται ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του έχει συνεδριάσει την Τετάρτη, 1η Νοεμβρίου 2023 στις 5:30 μ.μ και έχει καταρτιστεί σε Σώμα.

Παρατίθεται το άρθρο 30(1) του Καταστατικού του ΕΒΕ Πάφου σύμφωνα με το οποίο «μέσα σε δέκα ημέρες ή και σε μικρότερο, αν είναι δυνατό, χρονικό διάστημα, από τη σύγκληση της εκλογικής Συνέλευσης, τα Μέλη του Συμβουλίου, όπως αναφέρονται στο άρθρο 29(β) θα συνέρχονται σε Συνεδρία για να εκλέξουν τον Πρόεδρο, πέντε Αντιπροέδρους και τον Επίτιμο Γραμματέα για την περίοδο της θητείας τους».

Συναφώς με τα πιο πάνω, προστίθεται, Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου έχει επανεκλεγεί ο κ. Γεώργιος Μάης για την τριετία 2023 – 2026.

Όπως αναφέρεται, ο επανεκλεγείς Πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους καλή και παραγωγική θητεία σε μια κομβικής σημασίας χρονική περίοδο που αναλαμβάνουν με πολλές δυσκολίες τόσο στην τοπική όσο και στην παγκόσμια οικονομία απόρροια του πολέμου της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας αλλά και του πολέμου του Ισραήλ κατά της Χαμάς.

Είπε ότι θα αναλώσει όλες του τις δυνάμεις προς όφελος του εμποροβιομηχανικού κόσμου και γενικά της επιχειρηματικής κοινότητας για το συμφέρον της τοπικής και εν γένει της οικονομίας της χώρας μας και θα προωθήσει με κάθε δυνατό τρόπο έργα υποδομών υπερ-τοπικής σημασίας για την επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχουν εκλεγεί στη θέση του Αντιπροέδρου οι Μιχάλης Μιχαήλ Αντιπρόεδρος Βιομηχανίας, Μιχάλης Χατζημιτσής Αντιπρόεδρος Εμπορίου, Στέφανος Στεφάνου Αντιπρόεδρος Οικονομικών, Χρύσης Χρυσάνθου Αντιπρόεδρος Τουρισμού και Νίκος Κούβαρος Αντιπρόεδρος Υπηρεσιών.

Νέος Επίτιμος Γραμματέας του ΕΒΕ Πάφου έχει εκλεγεί ο Λευτέρης Αριστοδήμου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης: Μειώνουν και οι καφετέριες την τιμή του καφέ λόγω του 0% ΦΠΑ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ