Δανέζικη αλυσίδα ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στη Κύπρο 

Η αλυσίδα Jysk διαθέτει έπιπλα, είδη ύπνου και διακόσμησης.

Το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας επίπλων, ειδών σπιτιού και διακόσμησης από τη Δανία που ανοίγει σύντομα στην Κύπρο θα βρίσκεται στο Εμπορικό κέντρο Nicosia Mall. 

Πρόκειται για το JYSK από το οποίο οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται τα πάντα για το σπίτι, στα γνωστά σκανδιναβικά πρότυπα ποιότητας.

Η  Αλυσίδα JYSK προσφέρει μια πλήρη σειρά από προϊόντα ύπνου εξαιρετικής ποιότητας, επίπλων και αξεσουάρ σπιτιού καθώς και κήπου.  

Όλα τα προϊόντα JYSK ακολουθούν την φιλοσοφία και τάση της εποχής η οποία επιτάσσει σύγχρονο σχεδιασμό, απλότητα και ποιότητα. 

Ο Όμιλος JYSK αποτελείται από περισσότερα από 2.700 καταστήματα σε πάνω από 51 χώρες παγκόσμια με τον ετήσιο τζίρο του ομίλου να είναι 3,58 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η ανάπτυξη του είναι από το 1979 από όταν και άρχησε η λειτουργία του είναι σταθερή και ελεγχόμενη ενώ το συνολικό προσωπικό του αριθμεί περίπου 23.000 υπαλλήλους.

Είναι επίσης "Επίσημος προμηθευτής της Βασιλικής Αυλής", τίτλος που απονέμεται αποκλειστικά σε πρόσωπα ή εταιρείες που συνεργάζονται χρόνια με την βασιλική αυλή στη Δανία. 

JYSK (Γιούσκ) στη γλώσσα των Δανών, σημαίνει «οτιδήποτε προέρχεται από τη Χερσόνησο Jutland, περιοχή καταγωγής του εμπνευστή και ιδρυτή της ξεχωριστής αυτής αλυσίδας Lars Larsen ο οποίος λέει ότι το όνομα αυτό σχετίζεται επίσης με τη μετριοφροσύνη, τη σχολαστικότητα και την ειλικρίνεια, τρεις αξίες με τις οποίες πάντα ταυτιζόταν ο ίδιος. Σημαίνει επίσης αξιοπιστία αλλά και συμφωνία που τηρείται πάντα.

Ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα προϊόντα παραγωγής της JYSK καταλαμβάνουν τα στρώματα, ειδικά στην κατηγορία Gold, όπου εκτός από 25 χρόνια εγγύηση ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να τα δοκιμάσει μέχρι και 100 μέρες, ώστε να αποφασίσει ποιο είδος του ταιριάζει καλύτερα.  

Όλη η γκάμα των προϊόντων JYSK θα διατίθενται σύντομα στο Nicosia Mall ενώ σύντομα οι καταναλωτές θα μπορούν να ψωνίζουν και online.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ