Αποκτά ανταγωνιστή η ΑΗΚ 

Νέος ηλεκτροπαραγωγός σταθμός στο Βασιλικό.

Τελετή Τοποθέτησης Θεμέλιου Λίθου για τον Νέο Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό. Η Τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου στο Βασιλικό 

Η Εταιρεία Power Energy Cyprus (P.E.C.) Ltd προχωρεί με γρήγορους ρυθμούς στην κατασκευή του πρώτου ιδιωτικού ηλεκτροπαραγωγού σταθμού στην Κύπρο. Φιλοδοξεί να καταστεί η πρώτη ιδιωτική εταιρεία που θα καταφέρει να εισέλθει στον τομέα της ενέργειας και συγκεκριμένα στην παραγωγή συμβατικού ρεύματος με στόχο να προσφέρει φθηνότερο ρεύμα για τους Κύπριους καταναλωτές.

Ανοικτή στον ανταγωνισμό η ΑΗΚ

Από τα τέλη του 2017 η Power Energy Cyprus (P.E.C.) Ltd πέρασε στα χέρια του Κυριάκου Χρυσοχού και του ομίλου Cyfield. Διευθυντής του έργου για την εγκατάσταση και λειτουργία του ηλεκτροπαραγωγού σταθμού στο Βασιλικό ανέλαβε ο Γιώργος Χρυσοχός, Διευθύνων Σύμβουλος της Cyfield. 
Η Τελετή Τοποθέτησης του Θεμέλιου Λίθου του Νέου Ηλεκτροπαραγωγού Σταθμού της Power Energy Cyprus (P.E.C.) Ltd θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 11:30 π.μ. στον χώρο ανέγερσης του σταθμού στην περιοχή Βασιλικού.

Υποβολή αιτήσεων για εγκατάσταση συστημάτων με Net-billing

Η τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου θα γίνει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στην τελετή θα παρευρεθούν πολιτικοί και κρατικοί αξιωματούχοι, διευθυντές και  στελέχη από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Κύπρου, καθώς κι εκλεκτοί συνεργάτες των διοργανωτών. 

Η τελετή θα είναι κλειστή για το κοινό. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ