Το νέο ανδρικό ρολόι της Tissot

Το Tissot T-Race MotoGPTM Limited Edition είναι ένα τολμηρό ρολόι που εκπέμπει δυναμισμό μέσω ενός αρρενωπού σχεδιασμού εμπνευσμένου από τις μηχανές.

Φέρει τα χρώματα του MotoGP™ και της Tissot με ένα κατάμαυρο λουκ και εντυπωσιακές κόκκινες λεπτομέρειες.

Η χρυσή κάσα είναι αποτέλεσμα μιας εποικοδομητικής συνεργασίας.

Η σφραγίδα «έγκρισης» του MotoGP™ είναι η μεταξοτυπία με το Επίσημο λογότυπο του πρωταθλήματος στο γυάλινο καπάκι, που πιστοποιεί τη μοναδικότητα του ρολογιού, το οποίο διατίθεται σε μόλις 8.888 κομμάτια.

Σκελετός

Η δομή του ρολογιού είναι εμπνευσμένη από τον σκελετό και τα εξαρτήματα μηχανής. Η κάσα, για παράδειγμα, προστατεύεται από δακτύλιο κατασκευασμένο από υαλοβάμβακα, παραπέμποντας σε αγωνιστικές μηχανές. Οι ενδείξεις start και go του πίνακα ελέγχου είναι χαραγμένες στα πιεζόμενα κουμπιά, το καντράν είναι εμπνευσμένο από τον πίνακα οργάνων, ενώ τα ίχνη ελαστικών προσδίδουν βάθος και στυλ. Λεπτομέρειες υπάρχουν και στη στεφάνη που έχει σχήμα δισκόφρενου. Το καινοτόμο λουράκι από καουτσούκ παραπέμπει στο υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη η στολή του αναβάτη με τις μικρές της τρύπες. Το ρολόι αυτό είναι πραγματικά συλλεκτικό για τους λάτρεις των μηχανών. Ως τέτοιο, διατίθεται μέσα σε κουτί σε σχήμα κράνους.

Για πληροφορίες: VE Very Exclusive Λευκωσίας – Τηλ: 22897361

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ