15% έκπτωση σε όλα τα χρώματα μετάλλων Granville

Το χρώμα μετάλλων Granville, βάφει απευθείας πάνω στη σκουριά και ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητά του και την ευκολία στη χρήση.

Βάψτε τα κάγκελά σας ή οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια τώρα και επωφεληθείτε της έκπτωσης 15% που ισχύει σε όλα τα χρώματα μετάλλων για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο!

Το χρώμα μετάλλων Granville έχει πολλά πλεονεκτήματα για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία. Χάρη στην 3σε1 σύνθεσή του δεν χρειάζεται να αγοράσετε ξεχωριστά αστάρι, υπόστρωμα και χρώμα. Εγγυάται προστασία από τη σκουριά μέχρι και 8 χρόνια, εφόσον προηγηθεί η κατάλληλη προετοιμασία του μετάλλου. Είναι ιδανικό για τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Κύπρο και είναι φιλικό προς το περιβάλλον επειδή δεν περιέχει ξυλόλη. Διατίθεται σε 19 χρώματα (γυαλιστερά και σφυρήλατα) και σε συσκευασίες των 250ml, 750ml, 2.5 λίτρα και 5 λίτρων.

Πλέον τα μέταλλα βάφονται ΜΟΝΟ με GRANVILLE!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Granville ή το facebook page Granville Cyprus. Διατίθεται σε καταστήματα DIY και σε καταστήματα με υλικά οικοδομής. Παράγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και αντιπροσωπεύεται στην Κύπρο αποκλειστικά από την εταιρεία Leo Patriotis Ltd.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ