Επαγγελματικός τουρισμός στα ξενοδοχεία της Louis Hotels

Η ανοδική τάση του τουρισμού στην Κύπρο δείχνει προς το παρόν ότι θα διατηρήσει τα περσινά νούμερα, με τον κλάδο να γίνεται ο βασικός πυρήνας της οικονομίας της χώρας μας.

Η συνεχής εισροή τουριστών μαζί με την αυξημένη ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας σε θέματα υποδομών, υπηρεσιών και επιχειρηματικότητας δεν ενδυναμώνουν μόνο την οικονομία της Κύπρου, αλλά ταυτόχρονα ενισχύουν το προφίλ της καθιστώντας την ως ιδανικό προορισμό της Μεσογείου.

Η επισκεψιμότητα στη χώρα αυξάνεται κάθε χρόνο, επιβεβαιώνοντας την επιτυχία της Κύπρου σε αυτό το κομμάτι. Παρ’ όλα αυτά εκτός των τουριστών που έρχονται για σκοπούς αναψυχής και διακοπών, υπάρχει και μια νέα τάση στην οποία έχει παίξει σημαντικό ρόλο η Louis Hotels: Ο επαγγελματικός τουρισμός. Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της, η Louis Hotels βελτιώνει την εποχικότητα του τουρισμού (και του εσωτερικού) αλλά προσφέρει και περισσότερες επιλογές σε επιχειρήσεις.

Ο επαγγελματικός τουρισμός, ο οποίος έχει δημιουργήσει μια ισχυρή εικόνα στην κυπριακή αγορά μπορεί να διαχωρισθεί σε κομμάτια που αφορούν τον συνεδριακό τουρισμό και τις διάφορες εκδηλώσεις, τελετές απονομών, media events και επιχειρηματικές συνεδριάσεις. Όλες αυτές οι επιλογές, ενισχύουν την τουριστική βιομηχανία αλλά παράλληλα παρατείνουν και την τουριστική περίοδο αφού οι προαναφερθείσες υπηρεσίες προσφέρονται ολόχρονα.

Η Louis Hotels με στόχο να προσελκύει ολοένα και περισσότερο τον επαγγελματικό τουρισμό επενδύει στις υποδομές της και προσφέρει στην επιχειρηματική κοινότητα που επισκέπτεται την χώρα ιδανικές επιλογές. Τα ξενοδοχεία Hilton Park στη Λευκωσία, The Royal Apollonia στη Λεμεσό και Louis Imperial Beach στην Πάφο παρέχουν ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, συνεδριακούς χώρους και ballrooms που χρησιμοποιούνται για διαφόρων ειδών συνεδριάσεις, επιχειρηματικές εκδηλώσεις, συνελεύσεις εταιρειών και σεμιναρίων.  Ειδικά εξειδικευμένο προσωπικό βρίσκεται στην υπηρεσία των συνέδρων για να ικανοποιήσει όλες της ανάγκες του.  Ήδη πλήθος εταιρειών και οργανισμών τόσο στην Κύπρο όσο και από το εξωτερικό, έχουν καθιερώσει ετήσιες εκδηλώσεις που γίνονται στα ξενοδοχεία της Louis Hotels.

Ως ηγετική δύναμη στον τουρισμό, η Louis Hotels αποτελεί κινητήριο μοχλό των εξελίξεων της συγκεκριμένης βιομηχανίας στην Κύπρο. Χωρίς να επαναπαύεται συνεχίζει να επενδύει στην αναβάθμιση και ανακαίνιση των ξενοδοχειακών της μονάδων. Έτσι καταφέρνει διαχρονικά να ικανοποιεί όλους τους τουρίστες, ανεξαρτήτως σκοπού του ταξιδιού επίσκεψης τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ