Η PwC Κύπρου χορηγός του 1ου Διαγωνισμού Επιχειρηματικού Ήθους

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της για στήριξη των κυπριακών επιχειρήσεων, η PwC Κύπρου υποστήριξε έμπρακτα τον 1ο Διαγωνισμό Επιχειρηματικού Ήθους, που διοργανώθηκε στις 23 Μαΐου από το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) και το Κυπριακό Φόρουμ Ακεραιότητας.

Στόχος του θεσμού είναι η προώθηση της διαφάνειας και της ακεραιότητας στον τομέα των επιχειρήσεων, αλλά και η αναγνώριση και η επιβράβευση της προσπάθειας που καταβάλλουν οι επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Χαιρετίζοντας την τελετή απονομής, ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου, κ. Ευγένιος Ευγενίου, δήλωσε «H συμμετοχή της PwC στη σημερινή εκδήλωση, εμπίπτει στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας, που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τον επιχειρηματικό κόσμο και να αναδείξει αξίες όπως η υπευθυνότητα, η ακεραιότητα και η διαφάνεια. Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μέρος αυτής της προσπάθειας και εύχομαι ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικού Ήθους να καθιερωθεί στη συνείδηση του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου, ως ένας ετήσιος θεσμός επιβράβευσης που συμβάλει αποτελεσματικά στη διαμόρφωση συνθηκών για την επίτευξη υγιούς και βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης».

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη ο οποίος και παρευρέθηκε στην εκδήλωση και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Επιπλέον, σημαντικοί φορείς του επιχειρηματικού τομέα, πολιτικοί αξιωματούχοι και άλλες διακεκριμένες προσωπικότητες έδωσαν το παρών τους στη βραδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κατηγορία που αφορούσε οργανισμούς και εταιρείες Δημοσίου Συμφέροντος βραβεύθηκε η Τσιμεντοποιία Βασιλικού Δημόσια Εταιρεία Λτδ, ενώ στην κατηγορία που αφορούσε τις ιδιωτικές επιχειρήσεις με προσωπικό μέχρι 50 άτομα βραβεύτηκαν οι εταιρείες Λ. Νέμιτσας Ltd και η Royal Crown Insurance Ltd. Τέλος, στην κατηγορία που αφορούσε ιδιωτικές επιχειρήσεις με προσωπικό πέραν των 50 ατόμων βραβεύτηκε η εταιρεία Deloitte Ltd.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ