Επιστημονική Ημερίδα για εξελίξεις και επιτεύγματα στη Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική

Πρωτοποριακή Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Νέες καινοτομίες στην Σιαλαδενοσκόπηση, την Εμφυτευματολογία, την Παθολογία Στόματος και την Αρθροσκόπηση των Κροταφογναθικών Αρθρώσεων», διοργανώνει η Κυπριακή Εταιρεία Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (Κ.Ε.Σ.Γ. - Επιστημονική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα).

Στην Επιστημονική Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Amathus στη Λεμεσό, το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα, διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί και ιατροί από το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν τέσσερις πολύ ενδιαφέρουσες ενότητες, που απευθύνονται κυρίως σε οδοντιάτρους, ωτορινολαρυγγολόγους, παθολόγους αλλά και ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

Συγκεκριμένα οι ομιλητές θα εστιάσουν σε εξελίξεις και επιστημονικά επιτεύγματα που σχετίζονται με:

•Τις εξελίξεις στην ήδη επαναστατική ενδοσκοπική χειρουργική και ειδικότερα αυτή των σιελογόνων αδένων που είναι γνωστή και ως Σιαλαδενοσκόπηση.

•Τις μεθόδους διαφοροδιάγνωσης με σκοπό την θεραπεία των αλλοιώσεων του στόματος που ενώ μπορεί να φαίνονται καλοήθεις, στην πραγματικότητα μπορεί να είναι κακοήθεις αλλά και το αντίστροφο.

•Τις μεθόδους κλειστής ανύψωσης ιγμορείου ούτως ώστε να αποφεύγεται η ανοικτή ανύψωση, καθώς και όλες οι επιπλοκές που συνδέονται με την ιγμορίτιδα (Ενδέχεται να πραγματοποιηθεί και ζωντανή χειρουργική επέμβαση, εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν).

•Τις εξελίξεις των μεθόδων για τη θεραπεία των παθήσεων που σχετίζονται με τις κροταφογναθικές αρθρώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα της Επιστημονικής Ημερίδας, τα μόρια συνεχούς επιμόρφωσης, καθώς και για εγγραφές, μπορείτε να απευθύνεστε στο Κυπριακό Κέντρο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής της Δρος Ζωής Νικολάου καλώντας στο 25761010 ή ηλεκτρονικά στο info@ccmfc.com.cy.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ