Δυναμική συνεργασία KPMG - Google μεταμορφώνει τη ψηφιακή εμπειρία

Η KPMG ανακοίνωσε πρόσφατα τη νέα συνεργασία της με την Google, με αντικείμενο τη στήριξη των οργανισμών στη διαδικασία μετασχηματισμού των επιχειρηματικών και λειτουργικών τους μοντέλων, ενσωματώνοντας τεχνολογίες secure cloud computing, machine learning (ML), enterprise mobility και advanced analytics.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η KPMG δημιουργεί δέσμη λύσεων που βασίζονται στην πλατφόρμα Cloud της Google (GCP). Ήδη οι εταιρείες-μέλη του παγκόσμιου δικτύου της KPMG προσφέρουν σε πελάτες λύσεις νέας τεχνολογίας σε διάφορους τομείς, μεταξύ άλλων στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, ασφαλιστικά, υγεία, μεταποίηση και λιανικές πωλήσεις. Οι πιο πάνω λύσεις, συμπεριλαμβανομένων λύσεων εξυπηρέτησης πελατών, διαχείρισης συμβολαίων, ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και κανονιστικής συμμόρφωσης, θα επωφεληθούν από την αξιόπιστη ασφάλεια που προσφέρει το GCP, τα advanced analytics και η τεχνολογία ML.

Δύο λύσεις της KPMG που είναι άμεσα διαθέσιμες σήμερα είναι το KPMG Intelligent Interactions και το General Data Protection Regulation (GDPR). Η πρώτη συμβάλλει στη δημιουργία μιας διαφοροποιημένης εμπειρίας για τον πελάτη και η δεύτερη αφορά την αξιολόγηση και συμμόρφωση με τον ευρωπαϊκό κανονισμό προστασίας για τη διαχείριση των δεδομένων των πελατών και της ιδιωτικότητας. Η πρώτη λύση αυτοματοποιεί και ενισχύει τις αλληλεπιδράσεις των πελατών, χρησιμοποιώντας τεχνολογία ML, συμπεριλαμβανομένων των Google Cloud Speech-to-Text και Translate APIs, για τον καθορισμό συναισθήματος και πρόθεσης. Η δεύτερη λύση βοηθά τους πελάτες να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της συμμόρφωσης με τον GDPR, κτίζοντας παράλληλα τη βάση για μια ισχυρή στρατηγική διαχείρισης δεδομένων και απορρήτου εντός του οργανισμού. Οι λύσεις συμβάλλουν στη μείωση του κόστους που σχετίζεται με τις συνεχείς απαιτήσεις συμμόρφωσης, στην εξομάλυνση των προσπαθειών συμμόρφωσης, στη βελτίωση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών βάσει δεδομένων και στην περαιτέρω στήριξη της επεξεργασίας της ανάλυσης δεδομένων.

«Οι οργανισμοί βλέπουν τις προηγμένες τεχνολογίες και τις εμπειρίες natural language ως κλειδί στη διαδικασία μετασχηματισμού των λειτουργιών τους», δήλωσε η κα. Miriam Hernandez-Kakol, επικεφαλής Customer & Operations της KPMG παγκόσμια και Executive Sponsor της Google Alliance. «Η KPMG δημιουργεί λύσεις βασισμένες σε δεδομένα - λύσεις που ενισχύονται από τις δυνατότητες της τεχνολογίας Google Cloud, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας ML, για να βοηθήσουν τους πελάτες να προωθήσουν νέου τύπου επιχειρηματικές στρατηγικές, προσφέροντας ταυτόχρονα ασυναγώνιστες ψηφιακές εμπειρίες».

«Η συνεργασία μας με τη Google βοηθά όλους τους πελάτες, ανεξαρτήτως τομέα δραστηριοποίησης, να επωφελούνται από τα πλεονεκτήματα του Google Cloud, συμπεριλαμβανομένων των προηγμένων υπηρεσιών ασφάλειας, data analytics και δυνατότητες ML, για την επίλυση των πραγματικών επιχειρηματικών προκλήσεων», δήλωσε ο κ. Γεράσιμος Ντούσκας, Principal και Data and Analytics Service Line Lead της KPMG Κύπρου. «Προσπαθούμε συνεχώς να αναπτύσσουμε νέες λύσεις που βοηθούν τους πελάτες να συμμετέχουν ενεργά στη σύλληψη ιδεών και τη δημιουργία των δικών τους λύσεων».

Η επιχειρηματική γνώση και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες της KPMG βοηθούν τους πελάτες της εταιρείας να καταλάβουν τον τρόπο ενσωμάτωσης της τεχνολογίας ML στη λειτουργική τους δομή. Συνδυάζοντας αυτήν την εμπειρία με τα προ-εκπαιδευμένα μοντέλα ML του Google Cloud, που είναι προσβάσιμα μέσω των εφαρμογών programming interfaces (APIs), επανακαθορίζεται η ανάπτυξη νέων προϊόντων, όπου οι πελάτες δε χρειάζεται αποκλειστικά να κατασκευάσουν και να εκπαιδεύσουν τα δικά τους μοντέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ