ΚΕΑΝΙΤΑ: Μοιράζει €21,000 τα έσοδα του πάρτι των γενεθλίων της, σε 2 Ιδρύματα

Το πάντοτε φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων της ΚΕΑΝΙΤΑ, γεμάτο κέφι, μουσική, παιγνίδια, χιλιάδες δώρα και εκπλήξεις, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Ιουνίου, στο εργοστάσιο ΚΕΑΝ στη Λεμεσό, με δωρεάν είσοδο και απίστευτη συμμετοχή.

Έντεκα χιλιάδες φίλοι της ΚΕΑΝΙΤΑ και μέλη του ΚΕΑΝΙΤΑ Kid’s Club κατέκλυσαν το εργοστάσιο που μεταμορφώθηκε σε ένα τεράστιο, ασφυκτικά γεμάτο παιδότοπο, με μια τεράστια ποικιλία από διασκεδαστικά παιχνίδια και πρωτότυπες δραστηριότητες για παιδιά. Η σκηνή φιλοξένησε και πάλι το γνωστό παιδικό συγκρότημα του Μάνου Βαφειάδη Xanazoo που ήρθε από την Ελλάδα ειδικά για την εκδήλωση και κατάφερε να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους με κεφάτες, αγαπημένες παιδικές επιτυχίες.

Η ΚΕΑΝΙΤΑ, παρέα με τους φίλους της Λέφη και Μάγκα, διασκέδασαν και χόρεψαν με τα παιδιά και έβγαλαν άπειρες φωτογραφίες. Το  αποκορύφωμα των γενεθλίων ήταν, όπως πάντα, η πανηγυρική είσοδος του άρματος με την τεράστια ΚΕΑΝΙΤΟ-τούρτα, στους τρελούς ρυθμούς των τυμπανιστών Batukinio, που συνόδευαν την πομπή μέσα σε ένα καταιγισμό από χαρτοπόλεμο και σερπαντίνες, για να φτάσει στη σκηνή, όπου την υποδέχτηκαν οι XANAZOO, ενώ την πανηγυρική ατμόσφαιρα πλαισίωναν αγαπημένα ΚΕΑΝΙΤΟ-τράγουδα. 

Και φέτος η ΚΕΑΝΙΤΑ, με αυθεντικό το αίσθημα της κοινωνικής υπευθυνότητας και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της μεγάλης γιορτής, που εκφράζεται μέσα από το πρόγραμμα της ‘Ζεστές Αγκαλιές’, άνοιξε την αγκαλιά της στα παιδιά που έχουν ανάγκη, επιλέγοντας να στηρίξει τα Ιδρύματα Πάνος Ευριπίδου και Ελπίδα και το εξαιρετικό φιλανθρωπικό έργο που επιτελούν στη φροντίδα και ανακούφιση αυτών των παιδιών. Αυτούσια, όλα τα έσοδα από παιχνίδια με χρέωση και προϊόντα προς πώληση, που ανήλθαν στο καταπληκτικό ποσό των €21,000, θα μοιραστούν στα δύο Ιδρύματα.

Η Deputy Marketing Manager τη ΚΕΑΝ, Μαρία Οδυσσέως, δήλωσε «Νιώθω πολύ συγκινημένη που για μια ακόμα φορά καταφέραμε όχι μόνο να προσφέρουμε στους μικρούς φανατικούς οπαδούς της ΚΕΑΝΙΤΑ ένα ξέφρενο πάρτι, αλλά και να χαρίσουμε μέσω των δύο Ιδρυμάτων ‘ένα χαμόγελο για μια ψυχή’ και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Η ΚΕΑΝΙΤΑ βρίσκεται όπως πάντα κοντά στα παιδιά δημιουργώντας γι’ αυτά ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και διασκέδασης και ενθαρρύνοντας τα να προσφέρουν στην κοινωνία και σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση, τις εταιρείες UHU και ΚΡΙ-ΚΡΙ που στήριξαν με τη συμμετοχή στους στην εκδήλωση, τους εθελοντές μας, αλλά και όλο τον κόσμο που ήρθε από όλη την Κύπρο για να γιορτάσει μαζί μας τα πιο μεγάλα γενέθλια, τα γενέθλια της ΚΕΑΝΙΤΑ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ