Πραγματοποιήθηκε το Alumni Gathering της Baker Tilly South East Europe

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στο χώρο του roof garden της εταιρίας, το ʺAlumni Gatheringʺ της Baker Tilly South East Europe.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Baker Till South East Europe K. Mάριος Α. Κλείτου υποδέχτηκε τους καλεσμένους του, σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα.

Mια βραδιά, όπου ξανάσμιξαν παλιοί και νυν συνάδελφοι. Oι καλεσμένοι απόλαυσαν τη μεταξύ τους δικτύωση, απολαμβάνοντας, νόστιμα εδέσματα, και δροσερά ποτά καλωσορίζοντας έτσι με χαλαρή διάθεση το καλοκαίρι.

Σχετικά με την Βaker Tilly South East Europe:

Η Baker Tilly in South East Europe είναι ένα κορυφαίο δίκτυο ελεγκτών, λογιστών, φορολογικών και επιχειρηματικών συμβούλων που ιδρύθηκε το 1996 στην Κύπρο και που σταδιακά, επεκτάθηκε σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία και Ελλάδα. Η Baker Tilly  South East Europe  είναι ανεξάρτητο μέλος, του ισχυρού διεθνούς δικτύου της Baker Tilly International, του 10ου μεγαλύτερου λογιστικού δικτύου στον κόσμο, που αντιπροσωπεύεται από 165 εταιρείες, με παρουσία σε 147 χώρες και με 33,600 ανθρώπινο δυναμικό. Έχουμε μία εξειδικευμένη και ισχυρή ομάδα η οποία μοιράζεται ένα κοινό όραμα και επικεντρώνεται σε έναν ενιαίο στόχο. Η Baker Tilly επενδύει σε ανθρώπους με κορυφαία παιδεία, δεσμεύεται στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και ενθαρρύνει τη συμμετοχή τους στην επιτυχία της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ