Η Moët & Chandon Grand Day τιμήθηκε μεγαλειωδώς και στην Κύπρο

Το Σάββατο 9 Ιουνίου η Moët & Chandon, που στην Κύπρο ανήκει στον Όμιλο Εταιρειών Φώτος Φωτιάδης, είχε την τιμητική της και η πόλη της Λεμεσού φιλοξένησε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις, στο Columbia beach και στο ξενοδοχείο Four Seasons, στις οποίες κυριάρχησαν το άρωμα, οι γεύσεις, η λάμψη, η μελωδικότητα και η υψηλής αισθητικής διασκέδαση.

Ένα εικοσιτετράωρο εορτασμών, προπόσεων, κεφιού και μοναδικής διάθεσης βίωσαν όσοι είχαν τη χαρά να συμμετέχουν στη Moët & Chandon Grand Day, η οποία τιμήθηκε την ίδια ημέρα παγκοσμίως σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα χρονικό ορόσημο, κατά το οποίο όλη η υφήλιος θα έρθει πιο κοντά, δίνοντας έμφαση σε όλες εκείνες τις ιδιαίτερες στιγμές που επιβάλλεται να εορτάζονται με τη συνοδεία της Moët & Chandon.

Με την προσέγγιση αυτή η Κύπρος αποτελεί μια από τις 80 χώρες όπου συγκεντρώθηκαν ταυτόχρονα πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι για μια μεγάλη πρόποση που έπεται μιας αντίστροφης χρονομέτρησης, συντονίζοντας το ρολόι της παγκόσμιας θετικής ενέργειας. Η αντίστροφη χρονομέτρηση συμβολίζει όλες εκείνες τις στιγμές που ο χρόνος μηδενίζει μπροστά από μια πρόποση ευχής, ελπίδας, χαράς, επιτυχίας.

 Έτσι στις 9 του Ιουνίου η  Moët & Chandon παγιώνει ένα ιστορικό προηγούμενο στη μακρόχρονη ιστορική της πορεία, που αρχίζει το 1743 χρονολογία ίδρυσης του οίκου, το οποίο είναι αφιερωμένο στην αγάπη, τη φιλία και γενικά σε όλες τις μεγάλες και μικρές στιγμές που αξίζει να γιορτάζουμε στη ζωή μας.

Η Κύπρος και η Λεμεσός αποτελούν πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι της παγκόσμιας αλυσίδας που περιβάλει την υψηλή αισθητική και τις μνημειώδεις εμπειρίες, οι οποίες βιώνονται με μια Moët & Chandon που βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας κάθε επιτυχημένου στόχου και σε οποιαδήποτε αξιομνημόνευτη στιγμή μεγαλείου και λάμψης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ