Μοναδική διάκριση κέρδισε η εταιρεία Argosy

Μοναδική διάκριση κέρδισε η εταιρεία Argosy Trading Company Ltd, μέλος του Ομίλου CTC, στα πανελλαδικά βραβεία Supply Chain Awards 2018, που ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018, σε μια μεγαλειώδη τελετή απονομής όπου συμμετείχαν όλοι οι συντελεστές των ελληνικών logistics, υψηλόβαθμα στελέχη του κλάδου, στελέχη Υπουργείων και σχετικών Συνδέσμων και Φορέων και δημοσιογράφοι.

Η Argosy απέσπασε το Gold βραβείο στην ενότητα Υποδομές Κέντρου Αποθήκευσης Διανομής, το οποίο παρέλαβε η κυρία Ιφιγένεια Φιερού, Logistics Manager, σε μία βραδιά όπου ξεχώρισαν οι βέλτιστες  πρακτικές, οι καινοτόμες πρωτοβουλίες και τα αξιέπαινα έργα στους τομείς της Εφοδιαστικής Αλυσίδας & των Logistics.

Τα Supply Chain Awards 2018 δέχθηκαν περισσότερες από 100 προτάσεις έργων και η μάχη ήταν σκληρή για τη διεκδίκηση κάποιου βραβείου. Η Argosy συγκέντρωσε πολύ ψηλή βαθμολόγια από την κριτική επιτροπή και κατοχύρωσε «εύκολα» το βραβείο. Ήταν η μόνη κυπριακή εταιρεία που βραβεύτηκε. Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν πολυεθνικές εταιρείες όπως η Παπαστράτος, η Lidl, η Unilever κ. ά.

Η Argosy  είναι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας και διανομέας καταναλωτικών προϊόντων στην Κύπρο στην αγορά του λιανεμπορίου και του food service. Διαχειρίζεται ισχυρά brands που κατέχουν  ηγετική θέση τόσο στην κυπριακή όσο και στην παγκόσμια αγορά. Από το 2000 λειτουργεί ιδιόκτητο κέντρο διανομής με αποθηκευτικό χώρο μεγαλύτερο των 7.000 τμ, αποθηκεύει σε 4 διαφορετικές θερμοκρασιακές ζώνες και χειρίζεται τον εφοδιασμό (logistics) end-to-end εξολοκλήρου με ίδια μέσα. Με σύγχρονες μεθόδους τεχνολογικά προηγμένες όπως το voice picking, ένα υπερσύγχρονο WMS, ειδικές θυρίδες για το micro picking (για προϊόντα όπως καλλυντικά και κινητή τηλεφωνία), η εταιρεία κατόρθωσε να αγγίξει 15% αύξηση παραγωγικότητας, 40% μείωση λαθών και παράλληλα μείωση λειτουργικών εξόδων. Ακολουθώντας ένα ειδικό σύστημα forecasting, η εταιρεία επιτυγχάνει να έχει το σωστό απόθεμα και κατ’ επέκταση το επιθυμητό  ψηλό επιθυμητό customer service.  Με ευελιξία και καινοτομία που δίνουν στην εταιρεία το βέλτιστο βαθμό παραγωγικότητας και παρέχουν ιδιαίτερα καλό επίπεδο εξυπηρέτησης τόσο προς τους πελάτες όσο και προς τους καταναλωτές της, η Argosy διακρίθηκε για τα  αποθηκευτικά της κέντρα και τη βελτιστοποίηση της επικοινωνίας μεταξύ αυτών και όσων εμπλέκονται στην εφοδιαστική αλυσίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ