Διαγωνισμός από τη BISON με δώρο ένα ποδοσφαιράκι

Τώρα που ζούμε στους ρυθμούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η BISON κάνει δώρο σε έναν τυχερό ένα ποδοσφαιράκι για να απολαμβάνει και μετά το Μουντιάλ ποδοσφαιρικές στιγμές με την παρέα του!

Η διαδικασία για να μπείτε στην κλήρωση είναι πολύ απλή! Για να είστε εσείς ο μοναδικός νικητής, πρέπει να επισκεφτείτε το επίσημο fanpage της BISON CYPRUS στο Facebook και να ακολουθήσετε τα εξής βήματα LIKE –TAG - SHARE λέγοντας τη γνώμη σας για το ποια χώρα πιστεύετε ότι θα κερδίσει το Κύπελλο!

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί με τη λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 15 Ιουλίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί στο επίσημο fanpage της BISON CYPRUS.

H BISON αποτελεί κορυφαία εταιρεία κόλλας και στεγανωτικών υλικών στην DIY αγορά. Το Bison Kit®, Montagekit, Super Glue και η Poly Max® είναι μερικά μόνο από τα πασίγνωστα προϊόντα της Bison μέσα στο ευρύ φάσμα λύσεων που διαθέτει για κάθε κόλλα, κάθε σφραγιστική και επισκευαστική εργασία. Με λίγα λόγια: όποιος λέει κόλλα και σφραγιστικό υλικό, εννοεί Bison! Γιατί με τη BISON, ΟΤΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ! H εταιρεία εκπροσωπείται αποκλειστικά στην Κύπρο από την εταιρεία Leo Patriotis Ltd.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ