Πολυτελείς επαύλεις στην Κύπρο με θέα το απέραντο γαλάζιο

Σε ένα ειδυλλιακό και ατμοσφαιρικό σημείο ξεχωριστής γεωφυσικής ομορφιάς στην Πέγεια, της επαρχίας Πάφου, με θέα στις δυτικές ακτές της πόλης που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα, η Aristo Developers ολοκλήρωσε τον σχεδιασμό και προχωρά στην ανάπτυξη ενός ακόμα υπερπολυτελούς έργου.

To νέο έργο του ομίλου φέρει την ονομασία View Point Hills και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ανέσεων, χαλάρωσης και ευεξίας σε μια από τις πλέον προνομιούχες περιοχές του νησιού με θέα το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου.

Το εργο αποτελείται από 40 πολυτελέστατες επαύλεις 7 διαφορετικών αρχιτεκτονικών τύπων 3, 4 και 5 υπνοδωματίων. Με καλυμμένους χώρους 200 τ.μ έως και 574 τ.μ σε μεγάλα οικόπεδα 518 τ.μ έως και 1,449 τ.μ οι κατοικίες στο View Point Hills χαρακτηρίζονται από την απόλυτη άνεση και λειτουργικότητα ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ενδιαφερόμενους αγοραστές όλων των εθνικοτήτων! Κάθε κατοικία στο έργο έχει σχεδιαστεί ώστε να απολαμβάνει στο μέγιστο την μαγευτική θέα της θάλασσας προσφέροντας στους ιδιοκτήτες του έργου ανέσεις υψηλών προδιαγραφών.

Το View Point Hills  βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από αμμώδεις παραλίες, πληθώρα καφεστιατορίων, καταστημάτων και άλλων υπηρεσιών συνθέτοντας μια εξαιρετική επιλογή διαχρονικής επένδυσης έχοντας ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού δυνητικών αγοραστών και επενδυτών.

Το View Point Hills αποτελεί την 5η νέα πρόταση της Aristo Developers για το 2018 και εντάσσεται στην πλούσια και ζηλευτή γκάμα των πέραν από 30 έργων που διαθέτει ο όμιλος σε πλήρη ανάπτυξη σε Πάφο, Λεμεσό και  Λευκωσία συμπληρώνοντας την συλλλογή των 265 αναπτύξεων που έχει ολοκληρώσει η εταιρεία σε όλη την Κύπρο.

Με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της, η Aristo Developers, ως ο μεγαλύτερος οργανισμός ανάπτυξης γης του τόπου έχει αναπτύξει έργα ορόσημα όπως το εμπορικό κέντρο Kings Avenue Mall στην Πάφο, το ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα International School Of Paphos, θεματικά πάρκα όπως το Aphrodite Water Park αλλά και γήπεδα γκολφ όπως το παγκοσμίου φήμης Secret Valley Golf Club στο Venus Rock Golf Resort που αποτελεί το μεγαλύτερο παραλιακό θέρετρο της Ανατολικής Μεσογείου υπό ανάπτυξη.

Με μια πορεία συνέπειας και εμπιστοσύνης πέραν των 38 χρόνων, η Aristo Developers ως ηγετική φυσιογνωμία στον τομέα ανάπτυξης γης στην Κύπρο, συνεχίζει να αναπτύσσεται σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας έργα διεθνών προδιαγραφών στηρίζοντας και ενισχύοντας την οικονομία της χώρας μας αλλά και ιδιαίτερα της Πάφου όπου και προγραμματίζει εντός του έτους την ανάπτυξη πολλών άλλων νέων μοναδικών έργων.

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη παρουσίαση του έργου παρακαλώ επικοινωνήστε με την ARISTO DEVELOPERS στο τηλέφωνο χωρίς χρέωση: 8000 2747 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.aristodevelopers.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ