Καινοτομία και ταχύτητα στο επίκεντρο της στρατηγικής της AstroBank

Η AstroBank έθεσε γερά θεμέλια για την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων, την περαιτέρω ανάπτυξη και εδραίωσή της στην κυπριακή αγορά.

Τις σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις που εφαρμόζει παρουσίασε η AstroBank, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποίησε για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την αλλαγή της εμπορικής της ταυτότητας.

Μέσα από μια περιεκτική και εμπεριστατωμένη παρουσίαση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της AstroBank, Γιώργος Άππιος, αναφέρθηκε στη σταθερή προσήλωση της Τράπεζας στην καινοτομία, τον επαγγελματισμό και την ποιοτική εξυπηρέτηση, ενώ προέβη σε μια καταγραφή των επιτευγμάτων της κατά τους τελευταίους δεκαπέντε μήνες.

Ο κ. Άππιος αναφέρθηκε στα ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει η AstroBank, που εξυπηρετούν όλες τις χρηματοοικονομικές ανάγκες των πελατών της, όπως τα επιτυχημένα προϊόντα «Fast Cash» και «Fast Auto», τα οποία έχουν εδραιωθεί ως αξιόπιστες λύσεις για γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Τόνισε, παράλληλα, πως η AstroBank προχώρησε στη ριζική ανανέωση και ανακαίνιση των καταστημάτων της, με στόχο να αντανακλούν τη νέα στρατηγική προσέγγιση της Τράπεζας, προσφέροντας στους επισκέπτες ταχεία και ποιοτική εξυπηρέτηση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AstroBank σημείωσε πως η Τράπεζα, εκμεταλλευόμενη τη διεθνή εμπειρία και διασυνδέσεις των μετόχων της, προχώρησε στη δημιουργία Shipping Desk και Capital Market Desk, προσελκύοντας νέους πελάτες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Αναφέρθηκε, ακόμη, στη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με την Εταιρεία Παροχής Χρηματοοικονομικών Συμβουλών και Διαχείρισης Πλούτου, Crescendo Capital, μέσω της οποίας προσφέρονται στους πελάτες της νέες επιλογές στον ανερχόμενο τομέα του Private Banking και Wealth Management. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο κοινωνικό έργο της Τράπεζας, στο πλαίσιο του οποίου η εταιρεία στηρίζει το πολύτιμο έργο του κοινωφελούς οργανισμού Europa Donna Κύπρου και ενισχύει την εκπαιδευτική κοινότητα  μέσω της υποστήριξης του διαγωνισμού «Μαθητική Επιχείρηση», του Junior Achievement Κύπρου.

Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε η παρουσίαση της πρωτοποριακής εφαρμογής sKash. Όπως εξήγησε ο κ. Άππιος, πρόκειται για μια υπερσύγχρονη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, ένα καινοτόμο ηλεκτρονικό πορτοφόλι που συνδυάζει λογαριασμό και πορτοφόλι στο κινητό, για ταχύτατες, ασφαλείς και εύκολες πληρωμές, καθώς επίσης και μεταφορές χρηματικών ποσών από οποιοδήποτε σημείο.

Σε δηλώσεις του, με το πέρας της εκδήλωσης, ο κ. Άππιος υπογράμμισε πως «η AstroBank, έθεσε γερά θεμέλια για την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων, για την περαιτέρω ανάπτυξη και εδραίωσή της στην κυπριακή αγορά». Αναφερόμενος στους πρώτους δεκαπέντε μήνες λειτουργίας της AstroBank, σημείωσε πως «ήταν μια ενδιαφέρουσα περίοδος, με αρκετές προκλήσεις, αλλά και ευκαιρίες. Κάθε αρχή συνήθως είναι και δύσκολη. Ωστόσο όταν υπάρχει στρατηγική, μελετημένος σχεδιασμός και αποτελεσματικοί μηχανισμοί υλοποίησης και παρακολούθησης, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα». Τόνισε πως «η Τράπεζα βαδίζει σε μια εποχή καινοτομίας, τεχνολογικής αναβάθμισης και επαγγελματισμού. Η καινοτομία αποτελεί τον κύριο άξονα της στρατηγικής της AstroBank μαζί με την ταχύτητα, την ευελιξία, την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την αποτελεσματικότητα. Στόχος είναι η καθιέρωση της Τράπεζας στην συνείδηση του κοινού ως ενός σύγχρονου και ευέλικτου οργανισμού που προσφέρει ολοκληρωμένες χρηματοπιστωτικές λύσεις και ποιοτική εξυπηρέτηση στους πελάτες  του, καθώς επίσης καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες τους».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ