Η ΜetLife Κύπρου βράβευσε τους κορυφαίους της Ασφαλιστικούς Συμβούλους για το 2017

Την ετήσια τελετή βράβευσης των κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων της για το έτος 2017 πραγματοποίησε η MetLife Κύπρου –μέλος τους παγκόσμιου ασφαλιστικού κολοσσού MetLife– την Πέμπτη 10 Μαΐου, στο Ξενοδοχείο Four Seasons Hotel, στη Λεμεσό.

Το θέμα της βραδιάς ήταν η έννοια της κορυφής και, σημειολογικά, η τελετή ήταν δομημένη γύρω από τον τίτλο «Κατακτώντας την κορυφή». Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων ο κ. Mario Valdes (Senior Vice President & Head of Designated Markets) και η κα Victoria Natar (Έφορος Ασφαλίσεων).

Τη βραδιά άνοιξε με ομιλία του ο Γενικός Διευθυντής, κ. Γιώργος Τσάκωνας, με στόχο να δώσει ώθηση και κίνητρα στους Ασφαλιστικούς Συμβούλους της MetLife Κύπρου τόσο να διατηρήσουν τους υψηλούς στόχους τους όσο και να στοχεύσουν ακόμα υψηλότερα.

Ο κ. Τσάκωνας, απευθυνόμενος στους παρευρισκομένους, μίλησε για το πώς η Εταιρία στοχεύει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να κατακτήσει την κορυφή μέσα από την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό, βασιζόμενη στης αξίες της. Αναφέρθηκε, επίσης, τόσο στις αλλαγές όσο και στα «όπλα» που η Εταιρία θα χρησιμοποιήσει, έτσι ώστε οι επόμενες χρονιές να βρουν τη MetLife Κύπρου ακόμα πιο ψηλά στο βάθρο της ασφαλιστικής βιομηχανίας.  

Στη συνέχεια της βραδιάς, ακολούθησαν οι βραβεύσεις των κορυφαίων Υποκαταστημάτων, Ομάδων και, φυσικά, Ασφαλιστικών Συμβούλων, για το 2017, στις εξής κατηγορίες:

•Κλάδος Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής, Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης, Ατυχημάτων και Υγείας

•Κλάδος Ατυχημάτων και Υγείας

•IQA Persistency

•Κλάδος Ζωής

Μετά την ολοκλήρωση των βραβεύσεων, ο κ. Marios Valdes σε ομιλία του εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την πορεία της Εταιρίας και τη διαδικασία επίτευξης των στόχων της. «Σαν Εταιρία, έχουμε έμπρακτα αποδείξει ότι πάντα στεκόμαστε στο πλάι των συνανθρώπων μας και αυτών που μας χρειάζονται στις δύσκολες στιγμές.», σημείωσε ο ίδιος.

Η ομάδα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της MetLife Κύπρου, με επικεφαλής την κα Έλενα Δημοσθένους, μέσα από το πρόγραμμα στήριξης Μη Κυβερνητικών/ Κερδοσκοπικών Οργανισμών  του MetLife Foundation, προσέφερε δωρεά ύψους 20 χιλιάδων δολαρίων για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, η οποία κατά τη διάρκεια της βραδιάς παραδόθηκε με μορφή επιταγής από τον Γενικό Διευθυντή της Εταιρίας, κ. Γιώργο Τσάκωνα, στην κα Μαρία Ιωαννίδου, Εκτελεστική Διευθύντρια του Συνδέσμου.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από καλλιτεχνικό και χορευτικό πρόγραμμα, μουσική και δείπνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ