Επιχειρηματική Αποστολή και Φόρουμ στο Μινσκ

Την Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018, έλαβε χώρα στο Μινσκ, Λευκορωσία, Επιχειρηματικό Φόρουμ στο οποίο συμμετείχε μεγάλος αριθμός εταιρειών από την Κύπρο και τη Λευκορωσία.

Το Φόρουμ συνδιοργανώθηκε από το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, το Λευκορωσικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, καθώς και τον Κύπρο-Λευκορωσικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο.

Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν ο Αντιπρόεδρος του Λευκορωσικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Sergei Nabeshko και η κα. Σίλια Πουργούρα, Πρόεδρος του Κύπρο-Λευκορωσικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου, που λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΚΕΒΕ.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με παρουσιάσεις από εκπροσώπους κυπριακών εταιρειών, ως προς τις ευκαιρίες για επενδυτικές δραστηριότητες στην Κύπρο, και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κύπρος ως πύλη εισόδου στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και το νέο πλαίσιο πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ακολούθησε εντατικό πρόγραμμα με πολύ μεγάλο αριθμό κατ’ ιδίαν επιχειρηματικών συναντήσεων (B2B meetings) μεταξύ εταιρειών από τις δύο χώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ