Εγκαίνια των νέων γραφείων της Προύντζος & Προύντζος ΔΕΠΕ

Με μεγάλη επιτυχία και στην παρουσία εκπροσώπων του επιχειρηματικού, νομικού, πολιτικού και πολιτειακού κόσμου πραγματοποιήθηκαν στις 14 Ιουνίου 2018 τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ&ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ ΔΕΠΕ στη Λευκωσία.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε χαιρετισμό του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ&ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ, κ. Χαράλαμπος Προύντζος, σημείωσε ότι «με τη στήριξη του πρώτου σχεδίου νεανικής επιχειρηματικότητας και χωρίς ιδιαίτερες χρηματοδοτικές πηγές ξεκινήσαμε ένα εγχείρημα δύσκολο σε μια φάση όπου η κυπριακή οικονομία ξεκίνησε να εκδηλώνει έντονα συμπτώματα της κρίσης που ακολούθησε και κατά την οποία το διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον ήταν γεμάτο προκλήσεις», για να συμπληρώσει ότι «πάνω στην αυτοπεποίθηση, τη σκληρή δουλειά, την καινοτομία και την επαγγελματική ηθική, χτίσαμε μαζί με τους συνεργάτες μας μια δικηγορική εταιρεία που σήμερα κατέχει ηγετική θέση και διεθνή αναγνώριση σε πολλούς τομείς δικαίου».

Σύμφωνα με τον κ. Προύντζο, η ανάπτυξη της δικηγορικής εταιρείας κατάστησε αναγκαία την επέκταση των γραφειακών υποδομών. «Πιστεύουμε στη Λευκωσία και στις προοπτικές της. Πιστεύουμε στην αναβάθμιση και τη στήριξη του αστικού κέντρου. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να επενδύσουμε πολύ σημαντικά ποσά για την κατασκευή των ιδιόκτητων μας κτιρίων στην καρδιά της πρωτεύουσας, τα οποία σήμερα εγκαινιάζουμε.

Η μεταστέγαση μας στις νέες μας εγκαταστάσεις συνέπεσε με μια εξέλιξη – σταθμό για τη δικηγορική μας εταιρεία. Την είσοδο μας στο δίκτυο EY Law, μιας νομικής οικογένειας πέραν των 3000 δικηγόρων σε πάνω από 80 χώρες και τη συνεργασία μας με την EY, ενός εκ των 4 μεγαλύτερων συμβουλευτικών οίκων παγκοσμίως, με παρουσία σε πάνω από 150 χώρες και πάνω από 250.000 εργαζόμενους», υπογράμμισε ο κ. Προύντζος.

Από την πλευρά του, ο Country Managing Partner της ΕΥ Κύπρου, κ. Σταύρος Παντζαρής, σημείωσε ότι η βραδιά των εγκαινίων σηματοδοτεί την επίσημη επισφράγιση μιας εξέχουσας συνεργασίας, «αφού από τον Απρίλιο του 2017, η εταιρεία Προύντζος & Προύντζος ΔΕΠΕ προσφέρει εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες σε πελάτες υπό την επωνυμία του διεθνούς δικτύου EY Law.

Η στρατηγική αυτή κίνηση ήταν αποτέλεσμα της αυξημένης ανάγκης των πελατών μας για εξειδικευμένες υπηρεσίες, κυρίως λόγω του δυναμικού νομικού πλαισίου αλλά και της αυξανόμενης πολυπλοκότητας των συναλλαγών.

Η Προύντζος & Προύντζος είναι μια από τις πιο αξιόλογες και εδραιωμένες εταιρείες στο χώρο του κυπριακού δικαίου και λειτουργεί με ακεραιότητα και αφοσίωση στον πελάτη. Αξίες που συνάδουν με τους ηθικούς πυλώνες της ΕΥ παγκοσμίως. Η ένταξή της στο δίκτυο της ΕΥ ενισχύει ουσιαστικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες του οργανισμού μας στην Κύπρο», κατέληξε ο κ. Παντζαρής.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτήρισε την ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ&ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ αξιότιμο και μαχητικό νομικό σύμβουλο που παρέχει πληθώρα εξειδικευμένων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, επικεντρωμένων στην προώθηση των καλώς νοούμενων συμφερόντων των πελατών της. «Η σειρά διεθνών διακρίσεων και επιτυχιών των οποίων έτυχε το δικηγορικό γραφείο στη μέχρι τώρα πορεία του, αλλά και η πρόταση που δέχθηκε το 2017 από την EY Law για εισδοχή στο δίκτυο της, επιβεβαιώνουν την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων νομικών υπηρεσιών, των προοπτικών για την ίδια την εταιρεία Προύντζος & Προύντζος, αλλά και της νέας εποχής στην οποία εισέρχεται το νομικό επάγγελμα στην Κύπρο», ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης  για να προσθέσει:

«Θα ήταν παράλειψη αν την ίδια ώρα δεν επισήμαινα δύο άλλα στοιχεία που καταδεικνύουν το ήθος του Χαράλαμπου αλλά και την αγάπη του για τη Λευκωσία. Το πρώτο αφορά την ονομασία της Δ.Ε.Π.Ε. σε Προύντζος & Προύντζος, δηλωτικό του σεβασμού που τρέφει προς τον πατέρα του, φίλο Γιώργο, και το δεύτερο η επιλογή στέγασης των νέων γραφείων της εταιρείας στο αστικό κέντρο της πρωτεύουσας γεγονός που συμβάλλει, μαζί με αριθμό έργων και αναπτύξεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, στην ανάκαμψη της πόλης μετά από μια δύσκολη περίοδο», κατέληξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Να σημειωθεί ότι η Δικηγορική Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ & ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ ιδρύθηκε το 2010 από τον Χαράλαμπο Προύντζο. Η ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ& ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ ΔΕΠΕ έχει λάβει πολλά βραβεία (Κορυφαίοι Σύμβουλοι στην Κύπρο για το 2016 σε τρεις κατηγορίες – Διεθνή Ταμεία, Νομικές Υπηρεσίες και Διεθνής Μετανάστευση από το Acquisition International, Κορυφαία Δικηγορική Εταιρεία στην Κύπρο για το έτος 2016 στον τομέα της Ενέργειας από το Global Law Experts) και έχει περιληφθεί από το 2017 στο Legal 500 EMEA Region (Περιφέρεια Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Αφρικής) στις κατηγορίες Εταιρικού και Εμπορικού Δικαίου, Δικαίου Ακίνητης Ιδιοκτησίας και Κατασκευών και Ευρωπαϊκού Δικαίου.

Τα νέα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Λευκωσίας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Αγίας Ελένης 36, Γαλαξίας Building, Block B, Γραφεία 601 και 602, 6ος Όροφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ