Αποκαλυπτήρια του Peugeot Inception Concept σε Έκθεση στο Λας Βέγκας

Το Peugeot Inception Concept θα αποκαλυφθεί στην Έκθεση Consumer Electronics Show (CES) 2023 στο Λας Βέγκας

Η Peugeot, εντείνει την προσπάθειά της για να εξηλεκτρίσει όλη την γκάμα των μοντέλων της και να λανσάρει καινοτομικές προτάσεις απαλλαγμένες από τον άνθρακα.

Η γαλλική μάρκα ανακοίνωσε ότι το 2023 θα αποκαλύψει τα νέα προγράμματά της για την ηλεκτροκίνηση. Η καθοριστική χρονιά για την γαλλική μάρκα περιλαμβάνει και την συμμετοχή της στην Έκθεση Consumer Electronics Show, τη διάσημη CES στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ. Πρόκειται για την μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον κόσμο αφιερωμένη στις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες. Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023, η γαλλική μάρκα θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του Peugeot Inception Concept.

Ανακοινώθηκε ότι θα προϊδεάσει τους επισκέπτες της έκθεσης για το όραμα της μάρκας για το μέλλον.

Το Peugeot Inception Concept ανακοινώθηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο του 2022 και θα δείξει πώς η μάρκα εκμεταλλεύεται τις ηλεκτρικές πλατφόρμες επόμενης γενιάς BEV-by-design για να αναβαθμίσει ολόκληρη την εμπειρία του αυτοκινήτου.

Η γαλλική μάρκα επανασχεδιάζει πλήρως τον εσωτερικό χώρο των μοντέλων της και λανσάρει τη νέα γενιά του Peugeot i-Cockpit, δημιουργώντας νέες ψηφιακές και φυσικές εμπειρίες.

Το Peugeot Inception Concept, θα μεταμορφώσει επίσης τη σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας, ενισχύοντας παράλληλα τα πιο τυπικά χαρακτηριστικά της νέας σχεδιαστικής άποψης που καθορίζεται από την αιλουροειδή στάση και τις φωτεινές υπογραφές με «τρία νύχια».

Το νέο πρωτότυπο μοντέλο ενσωματώνει τις βασικές αξίες της μάρκας - τη γοητεία, το συναίσθημα και την αριστεία. Σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής και θα δώσει μια γεύση από την επόμενη γενιά μοντέλων, ανοίγοντας τον δρόμο για τα χαρακτηριστικά και την τεχνολογία που θα βρουν οι οδηγοι στο μελλοντικό τους μοντέλο της Peugeot.

Η αποκάλυψη την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στο CES από τις 23:00 CET. Θα ακολουθήσει ψηφιακή παρουσίαση και συζήτηση για το μέλλον της μάρκας με την εκδήλωση «Peugeot Brand Forward», στις 9 π.μ. CET την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου.

Tο CES (Consumer Electronics Show) στο Λας Βέγκας, είναι μια ετήσια έκθεση που διοργανώνεται από την Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών(CTA). Πραγματοποιείται τον Ιανουάριο στο Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας στο Winchester, στη Νεβάδα, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εκδήλωση φιλοξενεί συνήθως παρουσιάσεις νέων προϊόντων και τεχνολογιών στη βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης.

Διαβάστε επίσης: Η Πετρολίνα περήφανος χορηγός του Παύλου Κοντίδη

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ