Αυτό είναι το «χρυσό» κορίτσι του Ιnstagram - Είναι 25 ετών και έχει περιουσία... 1 δισ.

Κάιλι Τζένερ: Πώς έφτασε στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων influencer - H Kylie Cosmetics αποτιμάται στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια

Τον Μάρτιο του 2019, το Forbes περιέγραψε την Κάιλι Τζένερ, τη μικρότερη αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν, ως τη «νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο». Το δημοσίευμα, προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την εποχή εκείνη καθώς η περιουσία της Τζένερ άγγιζε μόλις, τα 600 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα, η περιουσία της υπολογίζεται σε περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια. Πολύ σύντομα μάλιστα, λένε οι φήμες, η Τζένερ θα είναι δισεκατομμυριούχος.

Παρά το γεγονός, ότι η Κάιλι Τζένερ έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι σόου της οικογένειάς της, «Keeping up with the Kardashians», η ίδια επέλεξε να ασχοληθεί ενεργά με άλλες δραστηριότητας και δη τον τομέα τις επιχειρήσεων, δημιουργώντας την πρώτη δική της εταιρεία με καλλυντικά, την Kylie Cosmetics, η οποία της απέφερε χρυσά κέρδη.

Η επιχειρηματική αυτοκρατορία της Κάιλι
Η Κάιλι ίδρυσε την πρώτη της επιχείρηση, την Kylie Cosmetics, το 2015. Η επωνυμία μακιγιάζ έγινε αμέσως, επιτυχία χάρη στα σετ χειλιών με την υπογραφή της. Στους πρώτους 18 μήνες της, η εταιρεία συγκέντρωσε 400 εκατομμύρια δολάρια, ένα εντυπωσιακό επίτευγμα για μια νέα εταιρεία, όπως επισημαίνει το therichest.

Το 2019, η Κάιλι Τζένερ αποφάσισε να πουλήσει ένα σημαντικό μερίδιο της εταιρείας στον όμιλο Coty Inc. για 600 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει στην επέκταση της επιχείρησης. Σήμερα, η Kylie Cosmetics αποτιμάται στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Εν αρχή ήν το ριάλιτι
Η Κάιλι ήταν ακόμη παιδί όταν ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αμερική το ριάλιτι της οικογένειάς της Keeping Up with the Kardashians. Οι θαυμαστές παρακολούθησαν την Κάιλι να μεγαλώνει μπροστά στα μάτια τους στην τηλεόραση. Όταν το KUWTK τελείωσε μετά την 20η σεζόν του, η οικογένεια κυκλοφόρησε το The Kardashians στο Hulu το 2022.

Δεν είναι σαφές πόσα χρήματα κερδίζει η διάσημη οικογένεια από το νέο ριάλιτι σόου. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μόνο το 2017 κέρδισαν συλλογικά 30 εκατομμύρια δολάρια για την KUWTK.

Η ίδια η Κάιλι είχε και ένα δικό της σόου, το «η ζωή της Κάιλι», το οποίο αποτέλεσε προσωρινή πηγή εισοδήματος για εκείνη, παρόλο που έμεινε στο αέρια μόνο για μια σεζόν.

Οι διαφημίσεις και το Instagram
Με περισσότερους από 372 εκατομμύρια followers στο Instagram, η Κάιλι χαρακτηρίζεται ως μία από τις μεγαλύτερες influencers παγκοσμίως. Το γεγονός αυτό, όχι μόνο τη βοηθά να διαφημίσει τις δικές της επωνυμίες, αλλά της δίνει την ευκαιρία να κερδίσει τεράστιες αμοιβές από μεμονωμένες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός το οποίο την καθιστά μια από τις υψηλότερα αμοιβόμενες influencers στο Instagram, καθώς εκτιμάται πως, η επιχειρηματίας αμείβεται κατά μέσο όρο 1,2 εκατομμύρια δολάρια για μια ανάρτηση.

ΠΗΓΗ: ΟΤ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στρέφονται στις ψηφιακές πληρωμές οι Κύπριοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ