Εργασίες στη Μνασιάδου για το Εμπορικό Τρίγωνο Λευκωσίας

Ολοκληρωμένη Ανάπλαση του Εμπορικού Τριγώνου Μακαρίου – Στασικράτους – Ευαγόρου για ενίσχυση της βιώσιμης κινητικότητας - Φάση Α’ Εργασίες  στην οδό Μνασιάδου.

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι στο πλαίσιο του έργου αυτού το Σάββατο 3/8/2019 και την Κυριακή 4/8/2019 θα εκτελούνται εργασίες από την ΑΗΚ στην οδό Μνασιάδου (τμήμα μεταξύ Μακαρίου και Στασικράτους), για τις αναγκαίες συνδέσεις στην περιοχή. 

Για το λόγο αυτό, τις πιο πάνω μέρες, θα ισχύουν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

•    Μικρό τμήμα της λεωφόρου Μακαρίου, κοντά στην οδό Μνασιάδου, και συγκεκριμένα μια από τις λωρίδες κυκλοφορίας θα παραμείνει κλειστή. Ωστόσο αυτό δεν θα επηρεάσει την αμφίδρομη κυκλοφοριακή λειτουργία της λεωφόρου Μακαρίου.  
•    Το τμήμα της οδού Μνασιάδου από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Μακαρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Πριγκιπίσσης Ντε Τύρας θα είναι κλειστό για τη κυκλοφορία.
•    Το τμήμα της οδού Μνασιάδου μεταξύ Φώτη Πίττα και Πριγκιπίσσης Ντε Τύρας θα είναι αμφίδρομης κυκλοφορίας, καθώς η οδός Μνασιάδου από την συμβολή της με την οδό Φώτη Πίττα μέχρι την Πριγκιπίσσης Ντε Τύρας θα είναι αδιέξοδο.

Οι χώροι στάθμευσης στη συμβολή Στασικράτους- Μνασιάδου- Πριγκιπίσσης Ντε Τύρας και ο υπόγειος χώρος στάθμευσης, του πρώην Debenhams θα είναι προσβάσιμοι για το κοινό μέσω των Μνασιάδου- Πριγκιπίσσης Ντε Τύρας.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ