Ιδού το ακριβότερο διαμέρισμα που πωλεί η Ελληνική Τράπεζα

Το ποσό των €368 χιλιάδων ζητεί η Ελληνική Τράπεζα για το ακριβότερο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων που πωλεί στην ιστοσελίδα της.

To διαμέρισμα βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού λίγα μόνο μέτρα από την θάλασσα, είναι μέρος του συγκροτήματος Gulf Palace, στο Block C, στον Ποταμό της Γερμασόγειας.

Βρίσκεται μεταξύ του ξενοδοχείου Royal Apollonia Beach και του ξενοδοχείου Londa σε μια από τις πιο ζωντανές και ελκυστικές τουριστικές περιοχές της Λεμεσού με πολλά καταστήματα, ταβέρνες με φρέσκο ψάρι, άλλα εστιατόρια και ξενοδοχεία.

Η συνολική έκταση του διαμερίσματος είναι 142 τ. μ. και αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο με καθιστικό και τραπεζαρία, κουζίνα και τρία υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων με en-suite μπάνιο, ξεχωριστό μπάνιο και καλυμένες βεράντες. Μολονότι βρίσκεται δίπλα στην θάλασσα η θέα προς την θάλασσα είναι περιορισμένη.Το οικόπεδο που βρίσκεται το συγκρότημα έχει ένα κανονικό τραπεζοειδές σχήμα με μια ομαλή επίπεδη επιφάνεια.

Η βόρεια πρόσοψη του συγκροτήματος έχει μήκος 43 μέτρα και είναι επι της οδού Βασιλέως Γεωργίου I και η νότια πρόσοψη με μήκος 40 μέτρα είναι δίπλα από ένα κρατικό αγροτεμάχιο δίπλα στη θάλασσα. Το Block C που είναι το διαμέρισμα, βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του αγροτεμαχίου και αποτελείται από ισόγεια καταστήματα με μεσοπάτωμα και δύο ορόφους με τέσσερα διαμερίσματα. Το κτίριο, είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα με τοίχους από τούβλα και μια επίπεδη στέγη. Οι εξωτερικοί και οι κοινόχρηστοι χώροι του κτιρίου είναι σε καλή κατάσταση.

Τα δάπεδα είναι καλυμμένα με πλακάκια από γρανίτη, κεραμικά πλακάκια και παρκέ ενώ τα παράθυρα έχουν διπλά τζάμια με κουφώματα αλουμινίου και οι πόρτες είναι ξύλινες. Στα πλεονεκτήματα του διαμερίσματος είναι και το γεγονός ότι έχει συστήματα κλιματισμού και πάγκους κουζίνας από γρανίτη. Το συγκρότημα εξυπηρετείται από ακάλυπτες θέσεις στάθμευσης και δύο κοινές πισίνες. Η περιοχή εξυπηρετείται από όλες τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας, νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και τηλέφωνο.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: https://www.hbreonline.com/%CE%9A%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%9B%C...