Πόσα ακίνητα πωλήθηκαν στην πρώτη διαδικτυακή δημοπρασία στην Κύπρο 

Την πρώτη διαδικτυακή δημοπρασία πραγματοποίηση την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου η εταιρεία Bidx1.

Tης Μόνικας Κουρουφέξη Χατζηχάννα

Τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες στο νησί φέρνει η εταιρεία BidX1 η οποία είναι µια διεθνής, βραβευµένη εταιρεία διαδικτυακής αγοραπωλησίας ακινήτων, που αξιοποιεί την τεχνολογία, σκοπεύοντας να βελτιώσει την εµπειρία αγοράς και πώλησης ακινήτων. 

Αξιοποιώντας προηγμένη τεχνολογία, η καινοτόμος πλατφόρμα της BidX1 βελτιώνει την εμπειρία αγοράς και πώλησης ακινήτων, παρέχοντας πλήρη διαφάνεια, προσβασιμότητα, μεγάλη εμβέλεια και αποδοτικότητα.

Η πλατφόρμα επιτρέπει την αγοραπωλησία ακινήτων διαδικτυακά, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεται ο χρήστης, από οποιαδήποτε συσκευή, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, μέσω της διαδικασίας της πλειοδοσίας.

54 συνολικά ακίνητα πωλήθηκαν κατά την πρώτη διαδικτυακή δημοπρασία.

Το φθηνότερο ακίνητο που πωλήθηκε είναι οικόπεδο στον Μονιάτη και πωλήθηκε για €37,000.

Το ακριβότερο που πωλήθηκε είναι ακίνητο Κτίριο τεσσάρων επιπέδων που αποτελείται από υπόγειο, ένα κατάστημα στο ισόγειο με μεσοπάτωμα και τέσσερα γραφεία στον 1ο και 2ο όροφο.

Βρίσκεται στην Ενορία Αγίου Γεωργίου, εντός του Δήμου Λεμεσού, Επαρχίας Λεμεσού.

Το ακίνητο εφάπτεται της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου, περί τα 150 μ. νοτιοδυτικά του γηπέδου ποδοσφαίρου Τσιρίου, περί τα 150 μ. νότια του κύριου αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας – Πάφου και περί τα 150 μ. από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλάξης.

Η άμεση περιοχή χαρακτηρίζεται κυρίως από μεικτής χρήσης αναπτύξεις, συμπεριλαμβανομένων οικιστικών και εμπορικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ