Υπό ανέγερση νέα μοντέρνα πολυκατοικία στην Ακρόπολη

Άνετα και λειτουργικά διαμερίσματα με εξαιρετική θέα προς το πάρκο.

Μια νέα οικιστική πρόταση στην Ακρόπολη δημιουργεί ο Όμιλος Cyfield.

H νέα μοντέρνα πολυκατοικία εφάπτεται στο πάρκο Ακροπόλεως. Είναι ιδανική για οικογένειες που αναζητούν διαμονή σε μια ήσυχη περιοχή με θέα το πράσινο και ταυτόχρονα κοντά στο κέντρο της Λευκωσίας με εύκολη πρόσβαση σε σχολεία, καταστήματα, υπηρεσίες και σε όλα τα σημεία της πόλης.

Διαθέτει 13 διαμερίσματα 2 και 3 υπνοδωματίων με μοντέρνο σχεδιασμό, μεγάλους χώρους υποδοχής, ευρύχωρες καλυμμένες βεράντες, μοντέρνα κουζίνα, άνετα υπνοδωμάτια, χώρους υγιεινής, υπόγειο χώρο στάθμευσης και αποθήκη.

 Όλα τα διαμερίσματα, εκτός από της εξαιρετικής ποιότητας υλικά, διαθέτουν ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας, ανεξάρτητη για το κάθε διαμέρισμα.

Το κτίριο διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής κλάσης Α,  το οποίο εξασφαλίζει χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Παράλληλα, διαθέτει φωτισμούς LED, τεχνογρανίτες στην κουζίνα, ξυλουργικά και δάπεδα ποιότητας, τοπιοτέχνηση κήπου, ασανσέρ, θυροκάμερες και αυξημένη ασφάλεια με ελεγχόμενη πρόσβαση.

Η αγορά κατοικίας είναι ίσως η σημαντικότερη οικονομική επένδυση εφόρου ζωής για τον κάθε ένα από εμάς και o Όμιλος Cyfield  της δίνει πραγματική αξία προσφέροντας υψηλή ποιότητα κατασκευής, συνέπεια στην παράδοση και σίγουρο τίτλο ιδιοκτησίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:  80005757 (δωρεάν γραμμή επικοινωνίας), sales@cyfieldgroup.com ή στο http://cyfieldgroup.com/project/city-home-92-parkview