Πολυκατοικία με θέα το πάρκο Ακαδημίας

Ιδανικά για οικογένειες τα διαμερίσματα πολυτελείας του City Home 91

Νέα, μοντέρνα πολυκατοικία υψηλών προδιαγραφών δημιουργεί ο Όμιλος Cyfield στην περιοχή της Αγλαντζιάς.

Οι οικοδομικές εργασίες στην πολυκατοικία είναι σε προχωρημένο στάδιο και αναμένεται να παραδοθεί σε 6 περίπου μήνες.

To έργο βρίσκεται στην οδό Θεσσαλίας, ακριβώς απέναντι από το Άλσος της Ακαδημίας και θεωρείται ιδανική κατοικία για άτομα αλλά και οικογένειες που αναζητούν μια άνετη και ποιοτική διαβίωση.

Σε μια ιδιαίτερα προνομιακή περιοχή, απέναντι από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και σε μικρή απόσταση από σχολεία, καταστήματα και υπηρεσίες παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία της πρωτεύουσας. Διαθέτει διαμερίσματα 3ων υπνοδωματίων τα οποία χαρακτηρίζονται από υψηλές  κατασκευαστικές προδιαγραφές, τεχνολογία,  και μοντέρνα αρχιτεκτονική .

Το κάθε διαμέρισμα διαθέτει μεγάλη σαλοτραπεζαρία, ευρύχωρες καλυμμένες βεράντες, μοντέρνα κουζίνα, χώρους υγιεινής, καλυμμένους χώρους στάθμευσης και αποθήκες.

Η πανοραμική θέα προς το καταπράσινο Άλσος της Ακαδημίας της Αγλαντζιάς που προσφέρει το City Home 91 αποτελεί ένα ακόμα από τα ατού του.

Η αγορά κατοικίας είναι ίσως η σημαντικότερη οικονομική επένδυση ζωής για τον κάθε ένα από εμάς και o Όμιλος Cyfield της δίνει πραγματική αξία προσφέροντας υψηλή ποιότητα κατασκευής, συνέπεια στην παράδοση και σίγουρο τίτλο ιδιοκτησίας.

Για περισσότερες πληροφορίες: 80005757 (δωρεάν γραμμή επικοινωνίας)

sales@cyfieldgroup.com

http://cyfieldgroup.com/project/ch-87-aglandjia-nicosia