Άρχισε ο σχεδιασμός του νέου οικιστικού έργου «Λίμνη»

Ο όμιλος Cyfield ανεγείρει πολυτελείς κατοικίες στην περιοχή του Αρχάγγελου στη Λευκωσία.

Σε μια ειδυλλιακή περιοχή που εφάπτεται στο γραμμικό πάρκο του Πεδιαίου και με θέα τη λίμνη Μαγκλή, η Cyfield συνεχίζει τον σχεδιασμό και την κατασκευή των νεων κατοικιών «Λίμνη».

Η τοποθεσία είναι μοναδική στη Λευκωσία, αφού βρίσκεται μέσα στο πράσινο, ακριβώς δίπλα από το πάρκο με τον Πεδιαίο ποταμό και πάνω στην όχθη της λίμνης. Ενώ βρίσκεται μόνο μερικά λεπτά μακριά από τον κυκλικό κόμβο της Ανθούπολης και την Λεωφόρο Τροόδους παρέχει άμεση πρόσβαση σε σχολεία, εμπορικά κέντρα και όλα τα σημεία της πρωτεύουσας.

Η περιοχή αποπνέει γαλήνη και ηρεμία και είναι ιδανική για ανθρώπους κάθε ηλικίας που επιθυμούν να απολαμβάνουν τις ομορφιές που προσφέρει η φύση  και να κατοικούν σε σπίτια με μοντέρνο σχεδιασμό, κατασκευή με υλικά υψηλής ποιότητας και απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.  

Οι πολυτελείς διώροφες κατοικίες είναι ανεξάρτητες , χαρακτηρίζονται από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους και τους μεγάλους κήπους τους. Διαθέτουν ενδοδαπέδια θέρμανση και άριστης ποιότητας υλικά στο εσωτερικό τους.

Στη φάση αυτή ορισμένα από τα οικόπεδα διατίθενται προς πώληση.

Η αγορά κατοικίας είναι ίσως η σημαντικότερη οικονομική επένδυση ζωής. Ο Όμιλος Cyfield της δίνει πραγματική αξία, προσφέροντας υψηλή ποιότητα κατασκευής, συνέπεια στην παράδοση και σίγουρο τίτλο ιδιοκτησίας.

Για περισσότερες πληροφορίες: 80005757 (δωρεάν γραμμή επικοινωνίας), sales@cyfieldgroup.com ή http://cyfieldgroup.com/project/limni-archangelosarea