Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών Υπηρεσιών για την Leptos group

Ο Πρόεδρος κ. Νίκος Αναστασιάδης συνεχάρη τους βραβευθέντες υπογραμμίζοντας το όφελος της οικονομίας της χώρας από ανάλογες δραστηριότητες.

Σε ειδική εκδήλωση, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης τίμησε την ARMONIA ESTATES LTD, ιθύνουσα εταιρεία του Ομίλου ΛΕΠΤΟΣ, με το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών Υπηρεσιών για το 2018. Αυτή είναι η τρίτη φορά (2012 και 2016) που ο Όμιλος Λεπτός κατακτά αυτή την πολύ σημαντική διάκριση.

Το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών Υπηρεσιών αντανακλά τη δύναμη της εξωστρέφειας. Επιβεβαιώνει ότι ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος για την ανάπτυξη της οικονομίας είναι ο δρόμος της προσέλκυσης επενδύσεων, κυρίως από το εξωτερικό. Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε ισχυρούς επιχειρηματικούς πρεσβευτές που δυναμώνουν τη διεθνή εικόνα της Κύπρου και ενισχύουν την οικονομία του τόπου μας.

Ο Πρόεδρος κ. Νίκος Αναστασιάδης συνεχάρη τους βραβευθέντες υπογραμμίζοντας το όφελος της οικονομίας της χώρας από ανάλογες δραστηριότητες.

Ο Όμιλος Λεπτός κατέχει ηγετική θέση στον τομέα του στην Κύπρο. Αυτό είναι αποτέλεσμα ενός οράματος συνεχούς εξέλιξης. Στην άνω των 60 ετών αναπτυξιακή επιχειρηματική του πορεία, έχει επιλέξει να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις στηριζόμενος στην ποιότητα των προϊόντων του, στην τεχνογνωσία καθώς και στην εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού του. Εδώ και χρόνια, έχει ως στρατηγική κατεύθυνση το άνοιγμα νέων διεθνών αγορών. Πρωτοφανείς και συστηματικές προσπάθειες έφεραν χειροπιαστά επιχειρηματικά αποτελέσματα από Ρωσία, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία. Ο κύκλος των διεθνών εργασιών, πέρα από τη δυναμική που του προσδίδει, τονώνει τα έσοδα του κράτους και συμβάλλει στην αναβάθμιση της εμπιστοσύνης στην κυπριακή οικονομία.

Οι εταιρείες του Ομίλου συνεχίζουν την υλοποίηση των επιχειρηματικών τους πλάνων, αναβαθμίζοντας διαρκώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες και δραστηριότητές τους. Προχωρούν επίσης στην ολοκλήρωση των μελετών για την ανέγερση του έργου Neapolis Smart EcoCity. Το Πανεπιστήμιο Neapolis University Pafos, που εντάσσεται στο έργο, βρίσκεται ήδη στο δέκατο έτος  λειτουργίας του και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω της δημιουργίας νέων σχολών και προγραμμάτων.

Ο Όμιλος Λεπτός υλοποιεί νέα αναπτυξιακά έργα, κυρίως σε παραθαλάσσιες περιοχές, που απευθύνονται σε αγοραστές υψηλών απαιτήσεων. Παράλληλα συνεχίζει το πρόγραμμα αναβάθμισης των ξενοδοχειακών του μονάδων, με έμφαση στο συνεδριακό τουρισμό. Επίσης συνεχίζει το έργο αναβάθμισης του Νοσοκομείου Iasis και η προετοιμασία για δημιουργία Ιατρικού Πάρκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ