Altamira: Ηγείται και εξελίσσει τον κλάδο των ακινήτων

Μέλος του διεθνούς ομίλου doValue και η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης ακινήτων στην Κύπρο με το ισχυρότερο δίκτυο πωλήσεων.

Σε απόλυτο πρωταγωνιστή του κλάδου των ακινήτων και σε στρατηγικό συνεργάτη για Κύπριους και ξένους επενδυτές έχει αναδειχθεί η Altamira Real Estate, η οποία από την έναρξη της λειτουργίας της, το 2018, κατάφερε να αλλάξει ριζικά τον χάρτη της εγχώριας αγοράς και να κατακτήσει επάξια την εμπιστοσύνη κάθε ιδιώτη και επιχειρηματία ανάπτυξης γης που αναζητά την κατάλληλη επενδυτική ευκαιρία.

Διατηρώντας το μεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεων, συνεργατών, μεσιτών και αντιπροσώπων στην Κύπρο και με χαρτοφυλάκιο που ξεπερνά τα 5.500 ακίνητα, η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της διαχείρισης ακινήτων και να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της αγοράς, συμβάλλοντας καταλυτικά στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του κλάδου.

Μέλος της doValue, του μεγαλύτερου ομίλου διαχείρισης δανείων και ακινήτων στη ΝΑ Ευρώπη, η Altamira Real Estate διαχειρίζεται, μέσω της ψηφιακής της πλατφόρμας,

www.altamirarealestate.com.cy, όλα τα χαρτοφυλάκια ακινήτων του ομίλου στην Κύπρο.

Μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες σε κάθε γωνιά του νησιού

Το πλούσιο χαρτοφυλάκιό της συνθέτουν μια πληθώρα οικιστικών, εμπορικών και βιομηχανικών ακινήτων, γραφειακών χώρων και έργων ανάπτυξης, καθώς και ένα διευρυμένο φάσμα τεμαχίων γης, τόσο σε αστικές περιοχές όσο και στην ύπαιθρο και τα προάστια. Εξίσου ελκυστικές είναι και οι πολυάριθμες επενδυτικές ευκαιρίες σε εισοδηματικά ακίνητα, τα οποία μπορούν να εξασφαλίσουν στους εν δυνάμει ιδιοκτήτες τους υψηλές αποδόσεις και άμεσα εισοδήματα από την πρώτη μέρα της αγοράς τους.

Την ίδια ώρα, η Altamira Real Estate καταλαμβάνει την πρωτιά στις προτιμήσεις της τοπικής αγοράς και αναδεικνύεται σε έναν από τους πιο αξιόπιστους οργανισμούς της Κύπρου, καταγράφοντας τα τελευταία τρία χρόνια τον μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στη χώρα. Στο διάστημα αυτό, η εταιρεία ολοκλήρωσε με επιτυχία πέραν των 4.000 συναλλαγών, αριθμός που μεταφράζεται σε πέραν του 10% των συνολικών συναλλαγών που υλοποιήθηκαν στην Κύπρο.

Ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες

Με πρωταρχικό της στόχο τη δημιουργία πραγματικής αξίας για τους πελάτες της, η Altamira Real Estate παρέχει μια εξατομικευμένη και ολιστική εμπειρία εξυπηρέτησης, λειτουργώντας ως «One Stop Shop» και εφαρμόζοντας ένα παγκόσμιας εμβέλειας επιχειρησιακό μοντέλο που διακρίνεται για τις γρήγορες, διαφανείς και ευέλικτες διαδικασίες του.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία πραγματοποιεί ενεργή διαχείριση των ακινήτων σε όλο τον κύκλο της ζωής τους και προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών και καινοτόμων εργαλείων. Ταυτόχρονα, διαθέτει μια άρτια καταρτισμένη ομάδα, που είναι σε θέση να καθοδηγήσει από την αρχή μέχρι το τέλος τον ενδιαφερόμενο αγοραστή, βοηθώντας τον να εντοπί σει το ακίνητο που εμπίπτει στις προδιαγραφές  του. Από τη διερευνητική φάση και την προσπάθεια εντοπισμού του ακινήτου που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του εκάστοτε αγοραστή, μέχρι τον σχεδιασμό, τη διενέργεια σχετικών μελετών, την κοστολόγηση του έργου, τη διαχείριση της κατασκευής και την ολοκλήρωσή της.

Παράλληλα, έχοντας αναπτύξει το μεγαλύτερο εσωτερικό και εξωτερικό δίκτυο υπηρεσιών διαχείρισης χαρτοφυλακίου (Asset Management), παρέχει τον πλήρη κύκλο διαχείρισης υπηρεσιών Rental Management, Property Management, Real Estate Project Development και Portfolio Management.

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα η εταιρεία διαχειρίζεται πέραν των 2.000 οικιστικών και εμπορικών κτιριακών μονάδων, καθώς και πέραν των 800 ενοικιαστηρίων συμβολαίων.

έμπειρη και Άρτια καταρτισμένη ομάδα

Διατηρώντας τη μεγαλύτερη ομάδα πωλήσεων και διαχείρισης ακινήτων στην Κύπρο, η οποία αριθμεί πέραν των 85 μελών, η Altamira Real Estate διαθέτει ένα ισχυρότατο δίκτυο, άρτια καταρτισμένο, που εξελίσσεται συνεχώς και παρέχει υψηλής ποιότητας εξατομικευμένες λύσεις και καθοδήγηση σε κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή.

Πέρα από τις έμπειρες και καταρτισμένες ομάδες πωλήσεων και προώθησης ακινήτων σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, η Altamira Real Estate διαθέτει επίσης τη μεγαλύτερη εξειδικευμένη ομάδα εκτιμήσεων, αποτελούμενη από εγκεκριμένους εκτιμητές και συμβούλους, μέλη του Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) και του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ), η οποία έχει την ευθύνη για διάθεση των ακινήτων στις αντικειμενικές τιμές της αγοράς που ανταποκρίνονται στην πραγματική αξία του κάθε προς πώληση ακινήτου.

Η ομάδα πωλήσεων της Altamira Real Estate προσφέρει επίσης άμεση εξυπηρέτηση και εξειδικευμένες συμβουλές μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας στο +357 22 696 500 και στο 8000 8200 (χωρίς χρέωση) από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8 π.μ. μέχρι 5 μ.μ.

Ανανεωμένη ιστοσελίδα

Η νέα ιστοσελίδα της Altamira Real Estate διαθέτει έναν σύγχρονο και καινοτόμο σχεδιασμό, με πλούσιο περιεχόμενο και εύκολη πλοήγηση για τον κάθε χρήστη, ανεξαρτήτως συσκευής.

Η ιστοσελίδα www.altamirarealestate.com.cy είναι διαθέσιμη στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, ενώ οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, στοιχεία, χάρτες και προδιαγραφές για το ευρύ φάσμα ακινήτων που διατίθενται προς πώληση. Επιστρατεύοντας ακόμη εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, η Altamira Real Estate δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να περιηγηθούν ψηφιακά σε επιλεγμένα ακίνητα μέσα από τη χρήση του εξειδικευμένου λογισμικού τρισδιάστατης περιήγησης (3D Virtual Tour).

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στο εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας, έτσι ώστε να λαμβάνουν άμεσα πληροφόρηση σχετικά με τις διαθέσιμες προσφορές και εκστρατείες ή να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους λογαριασμό στο «MyAltamira», αποκτώντας πρόσβαση σε εξειδικευμένες υπηρεσίες.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ

ΜΕΣΩ ALTAMIRA DESIGN

Η εξειδικευμένη ομάδα της εταιρείας πρωτοτυπεί και μέσω του «Altamira Design», του νέου και καινοτόμου εργαλείου προώθησης, εντοπίζει ακίνητα με μεγάλες προοπτικές αξιοποίησης, για τα οποία στη συνέχεια, αφού τα αξιολογήσει σε συνεργασία με εξωτερικούς συμβούλους, διαμορφώνει προτάσεις ανάπτυξης με βάση τις ανάγκες της εκάστοτε περιοχής και τις δυνατότητες του ακινήτου.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤO ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (PR14728)

Από τη μεγάλη γκάμα ακινήτων που διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate, ξεχωρίζει ιδιαίτερα ένα εμπορικό οικόπεδο που βρίσκεται επί της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στο κέντρο της Λάρνακας και για το οποίο η ομάδα Real Estate της εταιρείας προτείνει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές την ανέγερση εξαώροφου εμπορικού κτιρίου που θα αποτελείται από γραφειακούς χώρους με μεγάλες προοπτικές εισοδηματικής απόδοσης.

Το ακίνητο, που βρίσκεται πλησίον του Λιμανιού της Λάρνακας και της δημοφιλούς παραλίας των “Φοινικούδων”,  διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €420.000.

Σύγχρονη βιομηχανική αποθήκη στον Ύψωνα (CG10360)

Στην ενδεικτική τιμή των €3.500.000 πωλείται σύγχρονη βιομηχανική αποθήκη, εντός της βιομηχανικής περιοχής του Αγίου Συλά στην επαρχία Λεμεσού. Το κτίριο κατασκευάστηκε το 2012 και είναι διαχωρισμένο σε 16 επιμέρους αποθήκες. Οι 14 από αυτές είναι ενοικιασμένες και οι άλλες δύο είναι κενές, με την κάθε μια να διαθέτει τη δική της είσοδο. Βρίσκεται κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις και παρέχει εξαιρετικές προσβάσεις τόσο προς τον αυτοκινητόδρομο όσο και προς το κέντρο της πόλης της Λεμεσού. Το συνολικό εμβαδόν του ανέρχεται σε 5.448 τ.μ. και η απόδοσή του παρουσιάζει προοπτικές που μπορούν να φτάσουν μέχρι και το 6,5%.

Οικόπεδο σε τουριστική ζώνη με θέα στη θάλασσα (PR15429)

Στο Νέο Χωριό της επαρχίας Πάφου διατίθεται προς πώληση οικόπεδο στην ενδεικτική τιμή του €1.100.000. Το ακίνητο εμπίπτει σε τουριστική ζώνη, είναι έκτασης 7.962 τ.μ. και εφάπτεται δημοσίου δρόμου με πρόσωπο περί τα 95 μέτρα. Παράλληλα, απολαμβάνει θέα προς τη θάλασσα, ενώ η περιοχή στην οποία βρίσκεται χαρακτηρίζεται από αναπτύξεις πολυτελών κατοικιών, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για διαχωρισμό οικοπέδων ή/και για τουριστική ανάπτυξη.

Νέα ακίνητα κάθε Τρίτη

Κάθε Τρίτη, νέες ελκυστικές ευκαιρίες αλλά και ειδικές προσφορές είναι

διαθέσιμες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Altamira Real Estate,

www.altamirarealestate.com.cy.

εταιρικο προφιλ

Η Altamira Real Estate είναι μέλος του διεθνούς ομίλου doValue, του μεγαλύτερου ομίλου διαχείρισης δανείων και ακινήτων στη νότια Ευρώπη, με έδρα την Ιταλία και με υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία περί τα €158 δισ., ο οποίος κατέχει κυρίαρχη θέση σε Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα και Κύπρο. Στην Κύπρο διατηρεί χαρτοφυλάκιο που ξεπερνά συνολικά τα €11 δισ., μέσω των εταιρειών Altamira Asset Management Cyprus Ltd και doValue Cyprus Ltd. Διατηρεί παράλληλα τη μεγαλύτερη πλατφόρμα διαχείρισης ακινήτων, Altamira Real Estate, που διαχειρίζεται όλα τα χαρτοφυλάκια ακινήτων του ομίλου, ενώ διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεων στο νησί.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 1,

2253, Λατσιά, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 8000 8200 και 22 696 500

Email: realestate@cy.altamiraam.com

Website: www.altamirarealestate.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ