BidX1: Εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα σε όλη την Κύπρο στην διαδικτυακή δημοπρασία Νοεμβρίου

Εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα σε όλη την Κύπρο διαθέσιμα στην επερχόμενη διαδικτυακή δημοπρασία Νοεμβρίου της BidX1.

Αγοραστές και επενδυτές θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν προνομιακά εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα σε κεντρικά σημεία της Κύπρου μέσω της επερχόμενης διαδικτυακής δημοπρασίας που ετοιμάζει η  BidX1, η κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα επενδυτικών ακινήτων, στις 24 Νοεμβρίου.

Για περαιτέρω πληροφορίες για τα διαθέσιμα ακίνητα προς πώληση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στον νέο κατάλογο της BidX1 που βρίσκεται στην ευκολόχρηστη πλατφόρμα της BidX1. Όλοι όσοι επιθυμούν να προχωρήσουν σε μια βιώσιμη επένδυση, μπορούν να αναζητήσουν αρκετά ακίνητα σ’ όλο το νησί, μιας και η επικείμενη δημοπρασία έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους επιχειρηματίες που είτε ξεκινούν μια καινούργια επιχείρηση είτε επεκτείνουν την επιχείρησή τους σε μια καινούργια και πιο υποσχόμενη τοποθεσία.

Ο νέος κατάλογος περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, βιομηχανικά τεμάχια, ακίνητα μικτής χρήσης με σύγχρονα γραφεία, καταστήματα υπό κενή κατοχή σε κεντρικά σημεία των πόλεων και ευρύχωρες αποθήκες για διάφορες χρήσεις. Πιο κάτω επισημαίνονται τα πιο προνομιακά ακίνητα που προσφέρονται στη δημοπρασία Νοεμβρίου.

Ισόγειο κατάστημα στην Κάτω Πάφο, με επιφυλασσόμενη τιμή €102,000

Το ισόγειο κατάστημα κενής κατοχής και μικτής χρήσης και βρίσκεται στο συγκρότημα Λιμνάρια, επί της Λεωφόρου Μελίνας Μερκούρη και Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο. Το κατάστημα βρίσκεται περίπου 300 μέτρα νότια της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και περίπου 1 χλμ. ανατολικά του λιμανιού της Πάφου. Το ακίνητο διαθέτει εμβαδόν εσωτερικών χώρων περί τα 52 τ.μ. και πρόσοψη περίπου 6 μέτρων.
Προκαταβολή:  €4.500

Ισόγειο κατάστημα στον Ποταμό Γερμασόγειας, Λεμεσός, με επιφυλασσόμενη τιμή €380,000

Το ισόγειο κατάστημα κενής κατοχής διαθέτει μεσοπάτωμα και βρίσκεται στο συγκρότημα Galatex, στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της πόλης κατά μήκος της παραλιακής Λεωφόρου Γεωργίου Α΄. Το ακίνητο διαθέτει εμβαδόν εσωτερικών χώρων περί τα 82 τ.μ., εμβαδόν μεσοπατώματος περί τα 38 τ.μ., ιδιωτική αυλή περί τα 50 τ.μ. και εμβαδόν αποθήκης στο υπόγειο περί τα 55 τ.μ. Το κατάστημα βλέπει στην κεντρική πλατεία του συγκροτήματος, που περιβάλλεται από γνωστά εστιατόρια και καφετέριες

Προκαταβολή: €7.000

Ισόγειο κατάστημα στους Άγιους Ομολογητές, Λευκωσία, με ελάχιστη τιμή πλειοδότησης €430.000

Το ισόγειο κατάστημα ενιαίου χώρου, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας, διαθέτει εμβαδόν εσωτερικών χώρων περί τα 244 τ.μ. και μεσοπάτωμα συνολικού εμβαδού περί τα 131 τ.μ. Η πρόσοψη του καταστήματος εκτείνεται περίπου 15 μέτρα. Οι ιδιοκτήτες έχουν επίσης το δικαίωμα χρήσης του αποθηκευτικού χώρου στο πρώτο και στο δεύτερο υπόγειο.
Προκαταβολή: €7.000

Κτίριο μικτής χρήσης στον Άγιο Φανούριο, Αραδίππου, Λάρνακα, με επιφυλασσόμενη τιμή €700,000

Το ακίνητο μικτής χρήσης στον Άγιο Φανούριο βρίσκεται απέναντι από το σουπερμάρκετ Lidl και περίπου 145 μέτρα ανατολικά του κυκλικού κόμβου που συνδέει τη βιομηχανική περιοχή της Αραδίππου με τη Λάρνακα. Το τριώροφο κτίριο μικτής χρήσης αποτελείται από ένα κατάστημα στο ισόγειο με μεσοπάτωμα και γραφεία στους δύο επάνω ορόφους (συνολικά 7 γραφεία). Το ισόγειο του κτιρίου είναι υπό κενή κατοχή ενώ στους υπόλοιπους ορόφους βρίσκονται οι ένοικοι του κτιρίου. Το ισόγειο έχει εμβαδόν περί τα 196 τ.μ. και το μεσοπάτωμα συνολικό εμβαδόν περί τα 100 τ.μ., επίσης, ο πρώτος όροφος έχει εμβαδόν 222 τ.μ. και ο δεύτερος όροφος 162 τ.μ.

Προκαταβολή:  €10.000

Αποθήκη στον Άγιο Θεόδωρο, Λάρνακα, με επιφυλασσόμενη τιμή  €1.050.000

Η ευρύχωρη αποθήκη, υπό κενή κατοχή, βρίσκεται περίπου 1 χλμ. νότια του κέντρου της Κοφίνου και 1.2 χλμ. βόρεια του χωριού Άγιος Θεόδωρος, περίπου 500 μέτρα δυτικά του δρόμου Άγιου Θεόδωρου – Κοφίνου και 1.5 νότια του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Λεμεσού. Η αποθήκη βρίσκεται εντός τεμαχίου γης συνολικού εμβαδού 44,818 τ.μ., ενώ το ακίνητο εκτείνεται σε περίπου 4,320 τ.μ. αποθηκευτικού χώρου, 145 τ.μ. χώρο γραφείου και κουζίνας και 1,080 τ.μ. χώρο με εξωτερικό καλυμμένο μεταλλικό σκελετό.

Προκαταβολή: €15.000

Για υποβολή προσφοράς σε ακίνητο στην επερχόμενη δημοπρασία, απαιτείται εγγραφή μέσω της πλατφόρμας της BidX1. Η εγγραφή για την υποβολή προσφορών έχει ξεκινήσει. Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή, χρειάζεται μόνο στοιχεία ταυτότητας, απόδειξη διεύθυνσης, και μια προκαταβολή ανάλογα με την επιφυλασσόμενη τιμή του ακινήτου, η οποία θα κρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής τη μέρα της διαδικτυακής δημοπρασίας. Οι μη επιτυχόντες πλειοδότες θα λάβουν 100% επιστροφή χρημάτων εντός 7 εργάσιμων ημερών.

Η πλατφόρμα είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή και τοποθεσία σε ολόκληρο τον κόσμο, προσφέροντας την ευκαιρία στον αγοραστή να εγγραφεί και να υποβάλει την προσφορά του από όπου κι αν βρίσκεται.

Την ημέρα της δημοπρασίας, η υποβολή προσφορών θα ξεκινήσει με την επιφυλασσόμενη τιμή, η οποία αποτελεί τη χαμηλότερη τιμή πώλησης για το ακίνητο. Κάθε προσφορά που υποβάλλεται για ένα ακίνητο, εμφανίζεται αυτόματα στην ιστοσελίδα σε πραγματικό χρόνο, ενώ οι πλειοδότες αναγνωρίζονται μόνο από ένα αριθμό, διατηρώντας έτσι την ανωνυμία τους. Ο επιτυχών πλειοδότης θα πρέπει να ολοκληρώσει την αγορά (μεταφορά ολόκληρου του ποσού στον δικηγόρο του πωλητή) εντός έξι-επτά εβδομάδων. Ωστόσο, η ακριβής ημερομηνία ολοκλήρωσης της πώλησης για κάθε ακίνητο αναγράφεται στο Αγοραπωλητήριο Έγγραφο, το οποίο είναι διαθέσιμο στα νομικά έγγραφα του κάθε ακινήτου.

Η ομάδα έμπειρων συμβούλων της BidX1 στην Κύπρο βρίσκεται στη διάθεση των ενδιαφερόμενων για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή για ανοικτές επισκέψεις στα ακίνητα. Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα της BidX1 στην Κύπρο μπορείτε να καλέστε το 22 000 380 ή μέσω ηλ.διεύθυνσης στο info@cy.bidx1.com

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ