Νέο 8όροφο κτίριο στο Κέντρο της Αθήνας από την Cyfield (pic)

Η περιοχή διαθέτει μαγαζιά, εστιατόρια, καφετερίες, τράπεζες και άλλες υπηρεσίες.

Στην οδό Χατζηκωνσταντή, πολύ κοντά στο Μετρό (στάση Πανόρμου) η Cyfield έχει σχεδιάσει ένα μοντέρνο οκταόροφο κτίριο με διαμπερή διαμερίσματα του ενός υπνοδωματίου. 

Το κτίριο στους Αμπελόκηπους είναι ένα κτίριο νέας γενιάς, με μοντέρνο σχεδιασμό, σύγχρονη και ενεργειακή κατασκευή, ανεξάρτητη θέρμανση, σύνδεση με φυσικό αέριο και εξαιρετικής ποιότητας υλικά, εξασφαλίζοντας άνετη διαβίωση και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. 

Η πολυκατοικία βρίσκεται κοντά σε κεντρικούς οδικούς άξονες και αστικές συγκοινωνίες (Πανόρμου –Λ. Αλεξάνδρας –Κηφισίας).

Η περιοχή διαθέτει μαγαζιά, εστιατόρια, καφετερίες, τράπεζες και άλλες υπηρεσίες. Το μοντέρνας κατασκευής κτίριο, είναι ιδανικό για άτομα που επιθυμούν να ζουν στο κέντρο της πρωτεύουσας κοντά σε σχολεία, νοσοκομεία και μεγάλες δημόσιες υπηρεσίες. 

Το κτίριο είναι ιδανικό και για φοιτητές καθώς βρίσκεται σε κομβικό σημείο όσον αφορά στην πρόσβαση στις κυριότερες Πανεπιστημιακές σχολές.
Η αγορά κατοικίας είναι ίσως η σημαντικότερη οικονομική επένδυση της ζωής μας.

Η Cyfield της δίνει πραγματική αξία προσφέροντας ποιότητα κατασκευής, συνέπεια στην παράδοση και σίγουρο τίτλο ιδιοκτησίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ: 80005757
email: sales@cyfieldgroup.com
web: http://cyfieldgroup.com/project/ampelokipoi