Επανεκλογή Μαρίνου Κυναιγείρου στην προεδρία του Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών

Στις κάλπες του Συμβουλίου προσήλθε και ψήφισε το 83% των αδειούχων Κτηματομεσιτών

Ο Μαρίνος Κυναιγείρου επανεκλέχθηκε στην προεδρία του Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών, μετά τις εκλογές του Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συμβουλίου, η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά και οι αδειούχοι κτηματομεσίτες επέλεξαν την ηγεσία του Συμβουλίου για την επόμενη τριετία. Στις κάλπες του Συμβουλίου προσήλθε και ψήφισε το 83% των αδειούχων Κτηματομεσιτών.

Νικητής των εκλογών ήταν ο Μαρίνος Κυναιγείρου, ο οποίος εξασφάλισε περίπου 80% των ψήφων και επανεκλέχθηκε στη θέση του Προέδρου του Συμβουλίου. Στις τρεις θέσεις των αιρετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέχθηκαν, οι Μαρίνα Κωνσταντινίδου, Ιάκωβος Ιακωβίδης και Ηρόδοτος Ηροδότου. 

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί ο κτηματομεσιτικός κόσμος, σχεδόν στο σύνολό του, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου, αλλά και στους τρεις συναδέλφους οι οποίοι μετείχαν στον συνδυασμό μας και έχουν επίσης εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο», ανέφερε κ. Κυναιγείρου σχολιάζοντας το αποτέλεσμα. 

«Η υπόσχεσή μας στους συναδέλφους κτηματομεσίτες είναι σαφής και ξεκάθαρη. Εμείς συνεχίζουμε, όπως τους έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις, να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την ενίσχυση του επαγγέλματος με την αποτελεσματικότητα και τη μεθοδικότητα, που μας διακρίνει», πρόσθεσε.

ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αύξηση του ηλεκτρισμού από ανανεώσιμες πηγές σε ΕΕ και Κύπρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ