Επαναρχίζουν σήμερα Τετάρτη συγκεκριμένες πράξεις στο Επ. Κτηματολόγιο Λευκωσίας

Το ωράριο λειτουργίας αποδοχής, θα είναι μεταξύ 8 π.μ. και 1:15 μ.μ. και για την αποδοχή Δηλώσεων Μεταβιβάσεων και Υποθηκών, θα τηρείται η υφιστάμενη διαδικασία των ραντεβού

Το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας επαναρχίζει από σήμερα ορισμένες δικαιοπραξίες αρχής γενομένης από το επαρχιακό κτηματολόγιο Λευκωσίας.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικτυακή πύλη του Κτηματολογίου έχει «πέσει» έπειτα από την κυβερνοεπίθεση που έχει δεχθεί από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, με το τμήμα να προχωρεί σε σταδιακή επαναφορά ορισμένων δραστηριοτήτων.

Όπως ανακοίνωσε το Τμήμα Κτηματολογίου οι δικαιοπραξίες που επανέρχονται στο κτηματολόγιο Λευκωσίας θα αφορούν μόνο την αποδοχή Δηλώσεων Μεταβιβάσεων, Υποθηκών και Εμπράγματων Βαρών και μόνο για τεμάχια / ακίνητα της Επαρχίας Λευκωσίας.

Το ωράριο λειτουργίας αποδοχής, θα είναι μεταξύ 8 π.μ. και 1:15 μ.μ. και για την αποδοχή Δηλώσεων Μεταβιβάσεων και Υποθηκών, θα τηρείται η υφιστάμενη διαδικασία των ραντεβού.

Όπως είχε δηλώσει χθες στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Κτηματολογίου Ελίκκος Ηλία, στόχος πλέον οι δραστηριότητες να επεκτείνονται σταδιακά και σε άλλα επαρχιακά γραφεία, ενώ θα χρειαστεί επιπλέον χρόνος για την επαναφορά της πύλης του Κτηματολογίου.

ΚΥΠΕ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Moody's υποβαθμίζει το αμερικανικό τραπεζικό σύστημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ