Στο "σφυρί" μεγάλη ποικιλία ακινήτων από την Altamira (εικόνες)

Μεγάλη ποικιλία σε ακίνητα έχουν βγει προς πώληση μέσω της ιστοσελίδας.

Σειρά επενδυτικών και οικιστικών ακινήτων έβγαλε προς πώληση η εταιρία διαχείρισης Altamira.

Τα εν λόγω ακίνητα είχαν περάσει στην δικαιοδοσία του πάλαι ποτέ Συνεργατισμού, ενώ μετά την πώληση του καλού τμήματος στην Ελληνική Τράπεζα και την μετατροπή του «κακού» τμήματος σε εταιρία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, αυτά τέθηκαν υπό διαχείριση από την Altamira.

Συγκεκριμένα:

1.            Περιοχή της Μαρίνας της Αγίας Νάπας:

-              Δύο νέα τουριστικά τεμάχια γης, αξίας €6.140.000, διατίθενται προς πώληση μέσα από την ιστοσελίδα της Altamira: www.altamirarealestate.com.cy.

-              Τα τεμάχια είναι συνολικής έκτασης 13.542 τμ. Εμπίπτουν σε τουριστική ζώνη στην περιοχή απέναντι από την Μαρίνα της Αγίας Νάπας, σε απόσταση περί τα 400 μ. νοτιοδυτικά του Υδροπάρκου «Water World» και περί τα 185 μ. από τη Λεωφόρο Αγίας Θέκλας. Εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου (ασφάλτινου) πλάτους 11 μ. με πρόσοψη επί αυτού περί τα 70 μ.

-              Έχει σχήμα σε μορφή ανάποδο «Γ», με επίπεδη μορφολογία εδάφους. Βρίσκεται στο ίδιο υψόμετρο με τον δρόμο και διαθέτει απρόσκοπτη θέα προς την θάλασσα. Εμπίπτει στην Τουριστική Ζώνη Τ3δ3 στην οποία προνοούνται διάφορες χρήσεις με τους ανάλογους συντελεστές.

2.            Αποθήκη στο Ύψωνα:

              Αξία: €4.840.000

-              Βιομηχανική αποθήκη εντός της Βιομηχανικής περιοχής του Αγίου Σύλα του Δήμου Ύψωνα

-              Έκταση 6.022 τμ.

3.            Εμπορικό κτήριο στον Στρόβολο:

-              Αξία: €4.522.000

-              Δεκαώροφο κτήριο στον Στρόβολο σε μοναδική τοποθεσία επί της Λεωφόρου Προδρόμου στο ύψος της Πύλης Στρατοπέδου Κωστάκη Παντελίδη.

-              Έκταση: 2.701 τμ

4.            Εμπορικό ακίνητο στη βιομηχανική περιοχή Αγίας Βαρβάρας Πάφου

-              Αξία: €3.600.000

-              Το ακίνητο αποτελείται από σύμπλεγμα βιομηχανικών αποθηκών εντός της βιομηχανικής περιοχής Αγίας Βαρβάρας Πάφου, μία από τις πιο υποσχόμενες βιομηχανικές περιοχές της επαρχίας Πάφου. Εφάπτεται του αυτοκινητόδρομου στην νότια πλευρά του, με τον οποίο συνδέεται μέσω του τοπικού οδικού δικτύου. Διαθέτει εξαιρετική προσπελασιμότητα προς την Πάφο και τη Λεμεσό και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον αερολιμένα Πάφου και το Λιμάνι Λεμεσού. Οι αποθήκες έχουν συνολικό εμβαδό 8,940τ.μ., ενώ το συνολικό εμβαδό του τεμαχίου είναι 49,644τ.μ. Ανεγέρθηκαν περί το 1980 με μεταλλική κατασκευή. Μέρος των αποθηκών ενοικιάζονται.

-              Έκταση: 8.940 μ2

5.            Εμπορικό Ακίνητο στη Λεμεσό:

-              Αξία: €3.235.000

-              Πρόκειται για εμπορικό ακίνητο, που βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα ελκυστική τοποθεσία του Δήμου Λεμεσού, επί του κεντρικού οδικού άξονα Αγίας Φυλάξεως 200 μέτρα νότια της συμβολής της με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού.

-              Έκταση: 1.850 τμ.

6.            Εμπορικό Ακίνητο στη Λάρνακα:

-              Αξία: €3.200.000

-              Εμπορικό κτήριο το οποίο βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα ελκυστική τοποθεσία, στην Ενορία Άγιος Νικόλαος του Δήμου Λάρνακας.

-              Έκταση: 1.714 τμ.

7.            Εμπορικό οικόπεδο στη Λακατάμεια:

-              Αξία: €3.000.000

-              Εμπορικό γωνιακό οικόπεδο μεγάλης κλίμακας, στην περιοχή ΣΤΕΛΜΕΚ, στο Δήμο Λακατάμειας της επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή που συνορεύει με την περιοχή Μακεδονίτισσας, 700μ νοτιοδυτικά της Εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα σε μια εύρυθμα δομημένη οικιστική περιοχή.

-              Εμβαδό Τεμαχίου 7.871 μ2

8.            Τουριστικό χωράφι στα Περβόλια:

-              Αξία: €2.863.000

-              Τουριστικό χωράφι στα Περιβόλια το οποίο βρίσκεται μόλις 400 μέτρα από την παραλία. Τοποθετείται 600 μέτρα βορειοανατολικά από τον «Πύργο της Ρήγαινας» και 300 μέτρα βόρεια από το «Δημοσιογραφικό χωριό», ενώ βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από οργανωμένες παραλίες της περιοχής.

-              Εμβαδό Τεμαχίου 25.461 μ2

9.            Εμπορικό ακίνητο στην Αγλαντζιά:

-              Αξία: €2.500.000

-              Εμπορικό ακίνητο σε μια δραστήρια περιοχή στον Δήμο Αγλαντζίας, επί της Λεωφόρου Αγλαντζίας περί τα 300 μέτρα δυτικά της διασταύρωσης των Λεωφόρων Λάρνακος και Αγλαντζίας.

-              Εμβαδό Τεμαχίου: 908 μ²

10.          Βιομηχανικά χωράφια στο Τσέρι:

 

-              Αξία: €2.316.000

-              Πέντε βιομηχανικά χωράφια στη Βιομηχανική περιοχή του Δήμου Τσερίου, της Επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκονται στην βορειοανατολική περιφέρεια της Βιομηχανικής περιοχής, περί τα 3 χλμ ανατολικά του πυρήνα του Δήμου και περί τα 1400 μέτρα βορειοανατολικά της συμβολής των δρόμων Πεύκου και Τεύκρου Άνθια (δρόμος Χαλεπιανών).

-              Εμβαδό Τεμαχίου: 23.991 μ2

Οικιστικά Ακίνητα:

1.            Κατοικία στον Άγιο Αθανάσιο, Λεμεσός:

-              Αξία: €2.725.000

-              Το ακίνητο βρίσκεται περί τα 730 μέτρα βορειοανατολικά του κυκλικού κόμβου Αγίου Αθανασίου και διαθέτει θέα προς τη θάλασσα.

-              Το εμβαδό των καλυμμένων χώρων ανέρχεται σε 1.120 τ.μ. περίπου. Το εμβαδό της γης που αναλογεί στην κατοικία είναι περί τα 1.812 μ².

-              Μεταξύ άλλων διαθέτει γυμναστήριο, δωμάτιο σάουνας, 5 υπνοδωμάτια, δωμάτιο υπηρεσίας, πισίνα και roof garden.

2.            Έπαυλη στην Πάφο:

-              Αξία: €900.000

-              Διώροφη ανεξάρτητη κατοικία με υπόγειο στην καρδιά της Πάφου, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρου Παπάγου, 1.1 χλμ βορειοανατολικά του Παφιακού Σταδίου.

-              Έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 220 τ.μ. και υπόγειο 48 τ.μ. Το εμβαδό της γης είναι περί τα 1.544 μ².

Αξίζει να σημειωθεί πως πληροφορίες για την υποβολή προσφορών είναι διαθέσιμες μέσα στην ιστοσελίδα της Altamira, ενώ σημαντική λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός πως ο κάθε υποψήφιος αγοραστής μπορεί να υποβάλει προσφορά χαμηλότερη ή υψηλότερη από την ενδεικτική τιμή πώλησης.

Σε κάθε περίπτωση, ο επιτυχών προσφοροδότης είναι αυτός που έχει υποβάλει το υψηλότερο ποσό προσφοράς, δεδομένου ότι η αυτή έχει κριθεί ικανοποιητική από την εταιρεία.