Αυτά τα κορυφαία εμπορικά ακίνητα της Altia περιμένουν να γίνουν η επόμενη σας επένδυση

Η Altia, η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης και πώλησης ακινήτων στην Κύπρο, προσφέρει μια ευρεία γκάμα ακινήτων εμπορικής ή μεικτής χρήσης σε προνομιούχες τοποθεσίες σε όλη την Κύπρο.

Η Κύπρος αποτελεί έναν ελκυστικό προορισμό για επενδύσεις σε ακίνητα, τόσο για εγχώριους όσο και για διεθνείς επενδυτές. Η αγορά ακινήτων στο νησί παρουσιάζει σταθερή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, με ιδιαίτερη ζήτηση για ακίνητα για εμπορική ή μεικτή χρήση. Η Altia, η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης και πώλησης ακινήτων στην Κύπρο, προσφέρει μια ευρεία γκάμα ακινήτων εμπορικής ή μεικτής χρήσης σε προνομιούχες τοποθεσίες σε όλη την Κύπρο.

Γραφεία με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άνετες εγκαταστάσεις, καταστήματα σε δημοφιλείς εμπορικές περιοχές σε όλη την Κύπρο, μέχρι γήπεδα, αποθήκες και κτηριακά συγκροτήματα, ο ευρύς κατάλογος της Altia διαθέτει πολλές ευκαιρίες επένδυσης που περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

Εμείς βρήκαμε για σας μερικές κορυφαίες επιλογές σε εμπορικά/μεικτής χρήσης ακίνητα που αξίζουν την προσοχή σας!

Κατοικία / Εμπορικό συγκρότημα στην Πόλη Χρυσοχούς

Το κτήριο αποτελείται από 4 καταστήματα και 7 διαμερίσματα. Το ισόγειο περιλαμβάνει τα τέσσερα καταστήματα με το καθένα να αποτελείται από έναν κυρίως χώρο λιανικής και έναν ημιώροφο με τουαλέτα και ντους. Στο μεσοπάτωμα υπάρχει διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων με ενιαία κουζίνα και καθιστικό/τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και βεράντα. Στον 1ο όροφο υπάρχουν τρία διαμερίσματα, τα δύο ενός υπνοδωματίου με ενιαία κουζίνα και καθιστικό/τραπεζαρία, μπάνιο και βεράντα. Το τρίτο διαμέρισμα έχει δύο υπνοδωμάτια με ενιαία κουζίνα και καθιστικό/τραπεζαρία, μπάνιο και βεράντα. Στον 2ο όροφο υπάρχουν τρία διαμερίσματα, τα δύο ενός υπνοδωματίου με ενιαία κουζίνα και καθιστικό/τραπεζαρία, μπάνιο και βεράντα. Το τρίτο διαμέρισμα έχει δύο υπνοδωμάτια, ενιαία κουζίνα και καθιστικό/τραπεζαρία, μπάνια και βεράντα. Το υπόγειο έχει εμβαδόν 345 τμ, και αποτελείται από καλυμμένους χώρους στάθμευσης, αποθήκη και τουαλέτα.

 Ευκαιρία επένδυσης: Tρείς ενιαίες μονάδες λιανικής στην Λεμεσό

Τρεις ενιαίες πετρόχτιστες μονάδες λιανικής που σήμερα λειτουργούν ως εστιατόριο/καφέ μπαρ. Το ακίνητο είναι διατηρητέο και αποτελείται από χώρο για τραπεζοκαθίσματα, κουζίνα με εμβαδόν περίπου 160 τμ. και μεσοπάτωμα 25 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο της παλιάς πόλης της Λεμεσού σε κοντινή απόσταση από εστιατόρια και επιχειρήσεις

 Ευκαιρία Επένδυσης: Γήπεδα ποδοσφαίρου στο Παραλίμνι

Επενδυτική ευκαιρία σε επιχείρηση γηπέδων ποδοσφαίρου πέντε μονάδων με άδεια λειτουργίας, σε κεντρική τοποθεσία μεταξύ των Δήμων Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας. Το περιουσιακό στοιχείο αφορά δύο γήπεδα ποδοσφαίρου και κτήριο εγκαταστάσεων 130 τ.μ. που αποτελείται από αποδυτήρια, τουαλέτες και καφετέρια. Εκτείνεται συνολικά σε 5.732 τ.μ., έχει ορθογώνιο σχήμα, και επίπεδη επιφάνεια και εφάπτεται σε δύο καταγεγραμμένους δρόμους με συνολική πρόσοψη δρόμου 185μ.

 Ευκαιρία Επένδυσης: Ιδιωτικό σχολείο στο Πέρα Χωριό, Λευκωσία

Διώροφο κτήριο που βρίσκεται στο Πέρα Χωριό Λευκωσίας, που χρησιμοποιούνταν ως σχολείο. Το ισόγειο αποτελείται από χώρο υποδοχής, καθιστικό, γραφεία, τουαλέτες, κουζίνα, αποδυτήρια ανδρών και γυναικών, καντίνα, ερμάρια, αίθουσες διδασκαλίας και βεράντες. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από αίθουσες διδασκαλίας, τουαλέτες, γραφείο και βεράντες. Επιπλέον, το ακίνητο είναι περιφραγμένο και προσφέρει περίπου 176 τ.μ. καλυμμένα μπαλκόνια, αρκετές θέσεις στάθμευσης και μεγάλη αυλή.

 Ευκαιρία Επένδυσης: Διώροφη αποθήκη στο Δάλι, Λευκωσία

Διώροφη αποθήκη στην περιοχή Παναγία Ευαγγελίστρια Ιδαλίου που σήμερα ενοικιάζεται και λειτουργεί ως στούντιο ηχογράφησης. Το ισόγειο έχει εμβαδόν 311 τ.μ. και αποτελείται από χώρο υποδοχής, στούντιο ηχογράφησης/ελέγχου, μηχανοστάσιο, αίθουσα ορχήστρας & παραστάσεων, γραφείο, δωμάτιο διακομιστή, κουζίνα και τουαλέτες. Ο πρώτος όροφος έχει εμβαδόν 212 τ.μ με πρόσβαση μέσω εξωτερικής μεταλλικής σκάλας και αποτελείται από έξι γραφεία, αίθουσα συνεδριάσεων, αίθουσα διακομιστή, κουζίνα, τουαλέτες και αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον υπάρχει πρόνοια για ασανσέρ.

Ευκαιρία Επένδυσης: Δύο ενιαίες μονάδες λιανικής στο Κέντρο της Λάρνακας

Δύο ενιαίες εμπορικές μονάδες λιανικής στο κέντρο της Λάρνακας. Βρίσκονται στο ισόγειο ενός επταώροφου κτιρίου μεικτής χρήσης και σε ιδανική τοποθεσία λίγα μόλις μέτρα από την είσοδο του λιμανιού, το ξενοδοχείο Radisson Blu και την παραλία.

 Ευκαιρία επένδυσης σε εμπορικό χώρο στους Αγίους Ομολογητές

Εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία σε ενοικιαζόμενο κατάστημα με απόδοση περίπου 6% που βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στους Αγίους Ομολογητές. Αποτελείται από 244 τ.μ. ενιαίου καταστήματος, τουαλέτες και βοηθητικούς χώρους καθώς και μεσοπάτωμα 131 τ.μ. Το ακίνητο διαθέτει περίπου 15 μ. πρόσοψης δρόμου και επωφελείται από το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης δύο καλυμμένων χώρων στάθμευσης στο δεύτερο υπόγειο καθώς και το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης δύο αποθηκευτικών χώρων στο πρώτο και το δεύτερο υπόγειο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ