Altia: Πρωταγωνιστεί στην εγχώρια αγορά ακινήτων

Με ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια ακινήτων στο νησί που περιλαμβάνει οικιστικά, επενδυτικά, εμπορικά και αγροτικά ακίνητα, η Altia έφερε την αλλαγή στον κλάδο του Real Estate

Η Altia, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων στην Κύπρο με έδρα στη Λευκωσία και τοπική παρουσία σε Λεμεσό, Πάφο και Λάρνακα, καθιερώθηκε γρήγορα ως ένας από τους πρωταγωνιστές στην εγχώρια αγορά. Με ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια ακινήτων στο νησί που περιλαμβάνει οικιστικά, επενδυτικά, εμπορικά και αγροτικά ακίνητα, η Altia έφερε την αλλαγή στον κλάδο του Real Estate.

Συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής καθώς και μια ομάδα επαγγελματιών υψηλής εξειδίκευσης, η εταιρεία θέτει νέα πρότυπα στην αγορά ακινήτων, που παρά τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, συνεχίζει να εξελίσσεται. 

Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων στην Κύπρο

Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα τη διαχείριση ενός νέου χαρτοφυλακίου ακινήτων, γνωστό με την επωνυμία «Starlight», το οποίο έχει προστεθεί στο υφιστάμενο χαρτοφυλάκιό της. Αυτή τη στιγμή η Altia διαθέτει πάνω από 1.500 ακίνητα σε περισσότερες από 500 τοποθεσίες και καταγράφει ενδιαφέρον τόσο από ντόπιους όσο και από ανθρώπους του εξωτερικού. Τα θετικά σχόλια των πελατών αποτελούν το κίνητρο για την ανάπτυξη της εταιρείας παράλληλα με τις πολυάριθμες μοναδικές επιλογές που προσφέρει στην αγορά ακινήτων. Η Altia, παρέχοντας διαφάνεια, επαγγελματισμό και πελατοκεντρική προσέγγιση, κατάφερε να ισχυροποιήσει τη θέση της στον κλάδο. Η εταιρεία παρέχει έτοιμα προς πώληση ακίνητα με όλα τα απαραίτητα έγγραφα μέσω ελκυστικών και επαγγελματικών παρουσιάσεων με φωτογραφίες και πλάνα από drone.

Ενσωματώνοντας την τεχνολογία και εξυπηρέτηση πελατών: Αγκαλιάζοντας την ψηφιακή εποχή

Η Altia επικεντρώνεται στην απρόσκοπτη ενσωμάτωση της τεχνολογίας στην εμπειρία του Real Estate. Μέσω της καινοτόμου διαδικτυακής πλατφόρμας της, οι πελάτες μπορούν να πλοηγηθούν σε μια μεγάλη βάση δεδομένων, η οποία περιλαμβάνει οικιστικά, επενδυτικά, εμπορικά και αγροτικά ακίνητα. Επίσης, μπορούν να έχουν πρόσβαση σε λεπτομερείς περιγραφές, όπως τιμή, διαθεσιμότητα, αριθμό δωματίων, είδος αρχιτεκτονικής –τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά– και άλλες πληροφορίες, ακόμα και εικονικές περιηγήσεις.

Χρησιμοποιώντας πλάνα από drone, η Altia ήταν από τις πρώτες εταιρείες στο νησί που παρείχε στους υποψήφιους αγοραστές μοναδικές λήψεις για τα ακίνητα και τη γύρω περιοχή. Προσφέροντας μια συναρπαστική ψηφιακή εμπειρία, η Altia απλοποιεί τη διαδικασία αναζήτησης ακινήτων, παρέχοντας μια ολιστική εμπειρία.

Εξειδίκευση του προσωπικού της Altia: Μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών

Η Altia οφείλει την επιτυχία της στην ομάδα της, η οποία απαρτίζεται από περισσότερους από 70 εξειδικευμένους επαγγελματίες σε όλες τις πόλεις, συμπεριλαμβανομένων εκτιμητών ακινήτων, πολιτικών μηχανικών, επιθεωρητών γης και αρχιτεκτόνων. Με τη βαθιά γνώση δεκαετιών της κυπριακής αγοράς ακινήτων και την εκτενή εμπειρία της, η ομάδα της Altia προσφέρει τεχνογνωσία. Διασφαλίζει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση σε κάθε βήμα της διαδικασίας, ξεκινώντας από την αναζήτηση για ένα νέο ακίνητο μέχρι και την ολοκλήρωση της αγοράς. Η ικανότητα της ομάδας εγγυάται ότι οι πελάτες λαμβάνουν επιλογές, προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους.

Η ποικιλία των επιλογών που παρέχει η Altia

Η Altia ξεχωρίζει για την αξιοσημείωτη γκάμα ακινήτων, που καλύπτουν διαφορετικές προτιμήσεις αγοραστών και επενδυτικούς στόχους. Με ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο, η Altia καλύπτει όλες τις επιλογές είτε οι ενδιαφερόμενοι αναζητούν ένα άνετο διαμέρισμα, είτε μια προσοδοφόρα επενδυτική ευκαιρία, είτε έναν λειτουργικό χώρο για την επιχείρησή τους, είτε μια εξοχική κατοικία. 

Μελλοντικά σχέδια και ο κλάδος των ακινήτων στην Κύπρο τα επόμενα χρόνια

Παρά τη συνεχιζόμενη κρίση, η κυπριακή αγορά ακινήτων έχει επιδείξει εξαιρετική ανθεκτικότητα, κάτι που είναι εμφανές από τη συνεχή αύξηση των βασικών οικονομικών δεικτών της εγχώριας οικονομίας παράλληλα με τη θετική πρόβλεψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για αύξηση του ΑΕΠ 2.4% για το 2023, με θετικές προοπτικές για το εγγύς μέλλον. Ο κλάδος αποδείχθηκε ανθεκτικός, όπως διαφαίνεται από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2023 συγκριτικά με το ίδιο χρονικό πλαίσιο το 2022. 

Εν μέσω θετικών προβλέψεων, ο πρωταρχικός στόχος της Altia είναι να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες της καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, με έμφαση στη διαφάνεια και στον επαγγελματισμό. Θα συνεχίσει να συνάπτει μακροχρόνιες επιχειρηματικές συνεργασίες, οι οποίες αποφέρουν ευνοϊκά αποτελέσματα ενώ έχει φιλόδοξα σχέδια για περαιτέρω επέκταση, καθώς σχεδιάζει να αναλάβει τη διαχείριση ενός ακόμα χαρτοφυλακίου εντός του επόμενου έτους. Τα πλεονεκτήματα της Κύπρου, όπως η ικανότητά της να προσελκύει ξένους επενδυτές και ειδικευμένους εργάτες, το μεσογειακό κλίμα, τα φορολογικά κίνητρα, η γεωγραφική θέση και το μορφωμένο –και πάντα πρόθυμο– εργατικό δυναμικό αποτελούν συγκυρίες ευνοϊκές για την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου.

Η κυβέρνηση θα μπορούσε να προσελκύσει ακόμη περισσότερους διεθνείς επενδυτές, βελτιώνοντας τις υποδομές και τις υπηρεσίες, οργανώνοντας τον πολεοδομικό σχεδιασμό και εισάγοντας περισσότερα φορολογικά κίνητρα, για την κατασκευή ιδιωτικών ξενόγλωσσων σχολείων και ενοικιαζόμενων κατοικιών. Αυτές οι αλλαγές θα ταίριαζαν απόλυτα με την αντίληψη που έχουν οι επισκέπτες για την Κύπρο, όχι μόνο ως μια δελεαστική επενδυτική τοποθεσία αλλά και ως ένας αναδυόμενος τεχνολογικός κόμβος, αντίληψη που ευθυγραμμίζεται άψογα με την φιλοσοφία της Altia για απλοποίηση των διαδικασιών μέσω ψηφιακών εμπειριών και υπηρεσιών.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 

W: altia.com.cy 

Τ.: 77 77 59 00

E: welcome@altia.com.cy

Διαβάστε επίσης: Altamira Real Estate: Ηγετική παρουσία στον τομέα των ακινήτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ