GoGordian Real Estate: Ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο ακινήτων

Η GοGordian αποτελεί προορισμό και για αναζήτηση κατοικίας, τόσο για ιδίαν χρήση όσο και για οικιστική επένδυση σε οικόπεδα, διαμερίσματα, πολυτελείς και εξοχικές κατοικίες ενώ πληθώρα αγροτεμαχίων είναι διαθέσιμα παγκύπρια

Η GoGordian Real Estate προσφέρει ένα ποικιλόμορφο χαρτοφυλάκιο ακινήτων σε προνομιούχες τοποθεσίες σε όλη την Κύπρο, σε τιμές προσιτές για κάθε ενδιαφερόμενο. Τα ακίνητα περιλαμβάνουν κατοικίες, οικιστικά, τουριστικά, εμπορικά, αναπτυξιακά και αγροτικά τεμάχια γης, κτήρια, αποθήκες, γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία και τουριστικά θέρετρα. Οι επενδυτές μπορούν να επιλέξουν το ακίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες και τα επιχειρηματικά τους σχέδια.

Αυτό που διαφοροποιεί το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο της Gordian είναι η ποιότητα των ακινήτων. Μεγάλος αριθμός ακινήτων βρίσκεται σε κεντρικές και παραθαλάσσιες τοποθεσίες και απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και επενδυτές, που αποζητούν σταθερά υψηλά εισοδήματα. Η GοGordian αποτελεί προορισμό και για αναζήτηση κατοικίας, τόσο για ιδίαν χρήση όσο και για οικιστική επένδυση σε οικόπεδα, διαμερίσματα, πολυτελείς και εξοχικές κατοικίες ενώ πληθώρα αγροτεμαχίων είναι διαθέσιμα παγκύπρια.

Στο χαρτοφυλάκιο υπάρχουν διαθέσιμα ακίνητα που εμπίπτουν στο Στεγαστικό Σχέδιο Αναζωογόνησης Ορεινών, Ακριτικών και Μειονεκτικών Περιοχών και το οποίο παρέχει οικονομική ενίσχυση για απόκτηση ιδιόκτητης κατοικίας για μόνιμη ιδιοκατοίκηση. Η έμπειρη ομάδα της Gordian αποτελείται από επαγγελματίες συμβούλους που καθοδηγούν σωστά τους υποψήφιους αγοραστές, με στόχο την επιλογή του ακινήτου που ταιριάζει στις ανάγκες του καθενός καθώς και την απλοποίηση της διαδικασίας απόκτησης ακινήτου.

Η ποιότητα στην εξυπηρέτηση των πελατών, η διαφάνεια και η ακεραιότητα που προσφέρει αποτελούν τα εχέγγυα για δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, καθιστώντας την ως τον κορυφαίο προορισμό για απόκτηση ακινήτου. Ανοίξτε, λοιπόν, τώρα την πόρτα για το επόμενό σας ακίνητο. 

ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ

Κτήριο στους Αγίους Ομολογητές, Λευκωσία (Ref: 6573, €2.700.000)

Εξαώροφο εμπορικό κτήριο στους Αγίους Ομολογητές, σε ένα από τα πιο κεντρικά εμπορικά σημεία της Λευκωσίας, χτισμένο σε τεμάχιο με συνολικό εμβαδόν γης 607 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από κατάστημα με μεσοπάτωμα ενώ οι υπόλοιποι πέντε όροφοι είναι πανομοιότυποι και ο καθένας αποτελείται από χώρο γραφείου, μικρή κουζίνα και τουαλέτες. Το κτήριο διαθέτει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 1.060 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 94 τ.μ., μεσοπάτωμα 117 τ.μ., ακάλυπτες βεράντες 64 τ.μ. και υπόγειο 359 τ.μ., που χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης και αποθήκη. Το ακίνητο διατίθεται διά ελεύθερης και κενής κατοχής. 

Κτήριο μικτής χρήσης στους Αγίους Ομολογητές, Λευκωσία (Ref: 7946, €5.100.000)

Επταώροφο κτήριο μικτής χρήσης, με συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 2.130 τ.μ., στους Αγίους Ομολογητές, επί της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή, στο κέντρο της πόλης. Το κτήριο αποτελείται από δύο υπόγεια, καταστήματα/γραφεία στο ισόγειο και γραφεία στους υπόλοιπους έξι ορόφους. Το ακίνητο αποτελεί ιδανική επενδυτική ευκαιρία με υψηλή απόδοση ενώ μέρος του κτηρίου είναι ήδη μισθωμένο. Οι υπόλοιποι χώροι είναι διαθέσιμοι. 

Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, με πολύ εύκολη πρόσβαση σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία του επιχειρηματικού κέντρου της Λευκωσίας.

Γραφείο στον Τρυπιώτη, Λευκωσία (Ref: 8061, €630.000)

Το κτήριο βρίσκεται στην καρδιά του επιχειρηματικού κέντρου της Λευκωσίας και περιβάλλεται από όλες τις ανέσεις, υπηρεσίες, εμπορικές και οικιστικές αναπτύξεις. Αποτελεί ιδανική επενδυτική ευκαιρία, που αφορά γραφειακές εγκαταστάσεις με συνολικό εμβαδόν 224 τ.μ., στον 4ο όροφο κτηρίου στη γνωστή συνοικία Τρυπιώτη. Επωφελείται τριών θέσεων στάθμευσης στο υπόγειο του κτηρίου, μονάδων κλιματισμού VRV, παραθύρων με διπλά τζάμια και διαχωριστικών γραφείων. Προσφέρεται διά ελεύθερης και κενής κατοχής.

Τεμάχια στην Αγία Νάπα, Αμμόχωστος (Ref: 8600, €2.010.000)

Το ακίνητο αποτελείται από δύο γειτονικά τουριστικά τεμάχια στην Αγία Νάπα. Βρίσκονται 900μ. από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας και 270μ. από τη λεωφόρο Νήσσι. Τα τεμάχια έχουν συνολικό εμβαδόν 7,173 τ.μ. και βρίσκονται 35μ. από τον δρόμο της Αγίας Θέκλας. Το ακίνητο προσφέρει εξαιρετική εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αγίας Νάπας και στον αυτοκινητόδρομο. Η εξαιρετική τοποθεσία του το καθιστά ιδανικό για τουριστική ανάπτυξη, με προοπτική απόδοσης υψηλού εισοδήματος.

Τουριστικό συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πόλη Χρυσοχούς, Πάφος (Ref: 8477, €4.500.000)

Τουριστικό συγκρότημα διαμερισμάτων με το όνομα Nicki Holiday Resort στην Πόλη Χρυσοχούς, σε απόσταση 1.5 χλμ. από το λιμάνι του Λατσιού και 1 χλμ. από το κέντρο της Πόλης Χρυσοχούς. Η Gordian κατέχει διανεμημένο μερίδιο 84% του συνόλου του έργου, που αντιστοιχεί σε 97 διαμερίσματα, ένα εστιατόριο, δύο καταστήματα, χώρο υποδοχής και σαλόνι. Το συγκρότημα αποτελείται από 10 μπλοκ πλήρως επιπλωμένων διαμερισμάτων (συνολικά 125 μονάδες) και κοινόχρηστους χώρους, όπως 2 πισίνες, γήπεδο τένις/μπάσκετ, μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου και παιδική χαρά. Το ακίνητο λειτουργεί σήμερα ως τουριστικό συγκρότημα διαμερισμάτων προς ενοικίαση.

Τεμάχια στην Αναβαργό, Πάφος (Ref: 7455, €2.800.000)

Το ακίνητο είναι κατάλληλο για διαχωρισμό οικοπέδων ή/και ανάπτυξη πολυτελών κατοικιών. Αποτελείται από έντεκα ενοποιημένα τεμάχια, με συνολικό εμβαδόν 100.406 τ.μ. Τα τεμάχια εμπίπτουν στην οικιστική ζώνη και ζώνη προστασίας Κα9β / Κα9 / Δα1 / Δα2. Έχουν εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο καθώς και σε διάφορες ανέσεις.

Εμπορικό κτήριο στην παραλιακή Λεωφόρο Λεμεσού (Ref: 7997, Τιμή κατόπιν αιτήματος)

Εξαώροφο εμπορικό κτήριο στη συνοικία Νεάπολη του Δήμου Λεμεσού. Βρίσκεται στη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου, 150 μ. από το ξενοδοχείο Crowne Plaza Limassol και 1.3 χλμ. από τον Δημοτικό Κήπο Λεμεσού. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 1.581 τ.μ., μεσοπάτωμα 207 τ.μ. και υπόγειο 540 τ.μ.. Το κτήριο αποτελεί μια ιδανική επενδυτική ευκαιρία, που μπορεί να αποφέρει υψηλές αποδόσεις. 

Επιπρόσθετα, η Gordian έχει να επιδείξει μεγάλο χαρτοφυλάκιο από παραθαλάσσιες κατοικίες, επαύλεις και οικόπεδα σε περιζήτητες για αγορά περιοχές σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, ιδανικές είτε για μόνιμη ή εξοχική ιδιοκατοίκηση είτε για επένδυση. 

Διαμερίσματα 1 και 2 υπνοδωματίων στο Coralli Spa Resort & Residence στον Πρωταρά, Αμμόχωστος 

Η Gordian διαθέτει προς πώληση διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων στο συγκρότημα Coralli Spa Resort and Residence στον Πρωταρά, στον Δήμο Παραλιμνίου, πολύ κοντά στην παραλία Βυζάκια και την περίφημη αμμώδη παραλία Fig Tree. Το Resort αποτελείται από το Block A και το Block B. Επωφελείται από 2 κοινόχρηστες πισίνες, γυμναστήριο, σπα και γήπεδο τένις. Περιβάλλεται από όλες τις ανέσεις, όπως εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, μπαρ, νοσοκομείο και φαρμακεία. Όλα τα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα με μοντέρνα διακόσμηση. 

Παραθαλάσσια βίλα στο Λατσί, Νέο Χωριό, Πάφος (Ref: 7620, €1.300.000)

Η παραθαλάσσια πολυτελής βίλα αποτελεί μέρος ενός παραθαλάσσιου έργου γνωστού ως Venus Beach Villas, έχει συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 207 τ.μ. και είναι χτισμένη σε τεμάχιο γης 895 τ.μ. Η κατασκευή ολοκληρώθηκε το 2023 με υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών υλικά και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια, ευρύχωρους και ευάερους χώρους καθιστικού και ψυχαγωγίας, μεγάλα μπαλκόνια, υπέροχο roof garden, πισίνα υπερχείλισης και μεγάλο κήπο. Υπάρχει, επίσης, μεγάλο υπόγειο με δύο επιπλέον δωμάτια, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χώροι ψυχαγωγίας, γραφείο ή ως γυμναστήριο. 

Η βίλα βρίσκεται μόλις 3 λεπτά από το λιμάνι του Λατσιού και προσφέρει απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και εγγύτητα σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις.

Κατοικία στη Βορόκλινη, Λάρνακα (Ref: 8701, €195.000)

Διώροφη κατοικία με κοινόχρηστη πισίνα στη Βορόκλινη, που εμπίπτει στο οικιστικό συγκρότημα γνωστό ως Carisa Saba Homes, 700 μ. από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Αγίας Νάπας και 1 χλμ. από το κέντρο του Δήμου. Η κατοικία έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 103 τ.μ., 38 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 11 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Το ισόγειο αποτελείται από καλυμμένο χώρο στάθμευσης και την είσοδο της κατοικίας. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ενιαίο σαλόνι/τραπεζαρία και κουζίνα και ο δεύτερος όροφος από δύο υπνοδωμάτια. Το ακίνητο προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 

Δείτε όλα τα ακίνητα της GoGordian στο 

www.gogordian.com 

Τ.: 7777 5656 

Ευαγόρου 4, Τ.Κ 2121, Αγλαντζιά Λευκωσία

Διαβάστε επίσης: Τρ. Κύπρου: «Κλείδωσε» δόση και επιτόκιο και μπες στο δικό σου σπίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ