Τι είναι το Property Show Athens’ 2023 - Πού και πότε θα γίνει

Διοργανωτές ο Σύλλογος Μεσιτών Αττικής – Αθηνών και η Εταιρεία Επικοινωνίας FMW Financial Media Way - Ειδικοί θα αναλύσουν όλες τις πτυχές που αφορούν την κτηματαγορά της Ελλάδας.

Μεγάλο Συνέδριο και Έκθεση ακινήτων, το Property Show Athens’ 2023, πραγματοποιείται στην Αθήνα στις 7,8 και 9 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Έκθεση θα γίνει στο Ζάππειο, με διοργανωτές το Σύλλογο Μεσιτών Αττικής – Αθηνών και την Εταιρεία Επικοινωνίας FMW Financial Media Way.

Στο συνεδριακό μέρος της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, πέραν των 20 ειδικών του τομέα ακινήτων θα αναλύσουν όλες τις πτυχές που αφορούν την κτηματαγορά της Ελλάδας.

Στο εκθεσιακό μέρος που θα λειτουργήσει και τις τρεις μέρες (7, 8 και 9 Νοεμβρίου και ώρα 14.00-21.00) άνω των 30 επιχειρήσεων και μεσιτικών γραφείων θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους στην αγορά.

Στόχος του Property Show Athens’ 2023 είναι η παρουσίαση των σημερινών δεδομένων της αγοράς ακινήτων της Ελλάδας και η διερεύνηση των προοπτικών της για τα επόμενα χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτά, θα αναλυθούν πτυχές, όπως οι παράγοντες που επηρεάζουν την προσφορά, τη ζήτηση και τις τιμές ακινήτων, οι νομικές και άλλες διαδικασίες που απαιτούνται για την απόκτηση ακινήτων στην Ελλάδα, η χρηματοδότηση από τις τράπεζες ή άλλους χρηματοδοτικούς οργανισμούς για αγορά ακινήτων στην Ελλάδα, η καλύτερη αξιοποίηση των ακινήτων από τους ιδιοκτήτες τους (ενοικίαση, Airbnb, κλπ.) και το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών για αγορά ακινήτων στην Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για εξασφάλιση περιπτέρου θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την εταιρεία FMW Financial Media Way (τηλ.:+00357 22342005 ή +0030210 7244293).

Η είσοδος τόσο στο Συνέδριο, όσο και στην Έκθεση είναι δωρεάν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης: ΔΝΤ: Yποβάθμισε την ανάπτυξη της Κύπρου για το 2023 - Τι προβλέπει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ