Επτά οικιστικά τεμάχια ιδανικά για να χτίσετε ή να επενδύσετε στο μέλλον σας

Μήπως ψάχνετε τα ιδανικά τεμάχια για οικιστική ανάπτυξη, ιδιοκατοίκηση ή μια ελκυστική επένδυση;

Η Altia, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων στην Κύπρο, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από οικιστικά τεμάχια σε όλες τις επαρχίες. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του προσωπικού της, η Altia μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το ιδανικό τεμάχιο για τις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για την κατασκευή της πρώτης σας κατοικίας, ενός εξοχικού σπιτιού ή μιας επενδυτικής ευκαιρίας.

Εμείς βρήκαμε μερικά από τα πιο περιζήτητα τεμάχια στο τεράστιο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας και σας τα παρουσιάζουμε:

Οικιστικό τεμάχιο στον Λυθροδόντα

Οικιστικό τεμάχιο στον Λυθροδόντα της επαρχίας Λευκωσίας, συνολικής έκτασης 2.207 τ.μ. περίπου 800μ από το κέντρο του χωριού. Το ακίνητο έχει κανονικό σχήμα και η πρόσβαση γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου με συνολική πρόσοψη 62μ.

Οικιστικό τεμάχιο στην Λακατάμεια

Οικόπεδο τεμάχιο με συνολική έκταση περίπου 604 τ.μ. Έχει ορθογώνιο σχήμα και εφάπτεται σε χώρο πρασίνου. Το τεμάχιο έχει συνολική πρόσοψη δρόμου περίπου 16μ.

Οικιστικό τεμάχιο στην Αραδίππου

Το τεμάχιο εκτείνεται συνολικά σε 8.436 τ.μ. και το μερίδιο καλύπτει περίπου 3.163 τ.μ (37.5%) της συνολικής έκτασης. Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα με σχετικά επίπεδη επιφάνεια και άδεια οικοδομής για διαχωρισμό επτά οικοπέδων. Η πρόσβαση γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου που βλέπει στην ανατολική πλευρά του τεμαχίου και ενός μη καταχωρημένου δρόμου που βλέπει στη νότια πλευρά. Η συνολική πρόσοψη είναι περίπου 70μ.

Οικιστικό τεμάχιο στο Παραλίμνι

Οικιστικό τεμάχιο με συνολική έκταση 3.498 τ.μ. που βρίσκεται 225μ νοτιοδυτικά της συμβολής της λεωφόρου Πρωταρά - Κάβο Γκρέκο και Αγίας Νάπας - Παραλιμνίου, 630μ νοτιοδυτικά της περιοχής Περνέρα και 1,5 χλμ δυτικά της ακτογραμμής.

Οικιστικό τεμάχιο στα Κούκλια

Οικιστικό τεμάχιο στα Κούκλια της Πάφου, έκτασης 1.264 τ.μ. με ορθογώνιο σχήμα, σχετικά επίπεδη επιφάνεια και συνολική πρόσοψη 27 μ. Βρίσκεται 770 μ. βορειοανατολικά του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου και η πρόσβαση γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου.

Παραλιακό οικιστικό τεμάχιο στην Πάφο

Παραλιακό οικιστικό τεμάχιο με συνολική έκταση περίπου 3.494 τ.μ. Το τεμάχιο έχει ορθογώνιο σχήμα και η πρόσβαση είναι εφικτή μέσω εγγεγραμμένου δρόμου με πρόσοψη περ. 32μ. Βρίσκεται σε απόσταση 100μ από την πλησιέστερη παραλία.

Οικιστικό τεμάχιο στην Πέγεια

Οικιστικό τεμάχιο κατάλληλο για ανάπτυξη γης με συνολική έκταση περίπου 3.064τ.μ. Έχει ορθογώνιο σχήμα με σχετικά επίπεδη επιφάνεια. Η πρόσβαση γίνεται μέσω δρόμου κατά μήκος της βορειοανατολική πλευρά του ακινήτου. Η συνολική πρόσοψη που διαθέτει είναι περίπου 60μ.

Δείτε περισσότερα τεμάχια και τεμάχια σε μειωμένες τιμές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ