Συνεχίζεται η παραχώρηση «αδειών» για αγορά ακινήτων σε αλλοδαπούς στα κατεχόμενα

Η άδεια αφορά 399 άτομα, εκ των οποίων 382 άτομα τουρκικής υπηκοότητας και 17 άτομα υπηκοότητας τρίτου κράτους

«Άδεια αγοράς ακίνητης περιουσίας» σε 399 αλλοδαπούς υπηκόους παραχωρήθηκε με απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου».

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί αναφέρει ότι το «υπουργικό συμβούλιο» παραχώρησε άδειες ακίνητης περιουσίας σε συνολικά 399 άτομα, εκ των οποίων οι 382 είναι Τούρκοι υπήκοοι και οι υπόλοιποι 17 είναι υπήκοοι τρίτων κρατών.

Η απόφαση του «υπουργικού» δημοσιεύθηκε στην «επίσημη εφημερίδα» και γράφει ότι η άδεια αφορά 399 άτομα, εκ των οποίων 382 άτομα τουρκικής υπηκοότητας και 17 άτομα υπηκοότητας τρίτου κράτους, «των οποίων τα ονόματα και τα στοιχεία της ακίνητης ιδιοκτησίας που επιθυμούν να αγοράσουν, αναφέρονται στον κατάλογο που επισυνάπτεται στην εισήγηση, με βάση τα όσα αναφέρονται στην εισήγηση».

Εξάλλου, το «υπουργικό συμβούλιο» αποφάσισε να κηρύξει ως «απαγορευμένους μετανάστες» τους κινεζικής καταγωγής Liangyong Li και Yun Wu. Στο κείμενο της απόφασης που δημοσιεύτηκε στην «επίσημη εφημερίδα», αναφέρεται ότι οι Liangyong Li και Yun Wu, οι οποίοι κηρύχθηκαν «απαγορευμένοι μετανάστες», επέδειξαν συμπεριφορά που θέτει σε κίνδυνο το κοινό και αποτελεί εχθρότητα προς το «κράτος».

ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΥΠΟΙΚ: Τέλος Φεβρουαρίου οι ανακοινώσεις για τα μέτρα στήριξης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ