Πώς θα είναι οι δίδυμοι πύργοι που θα χτιστούν στην Πάφο; (pics&vid)

Οι δίδυμοι πύργοι θα ανεγερθούν επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο.

Το SOHO Resort είναι το όνομα των δύο πύργων, 15 και 16 ορόφων οι οποίοι κτιστούν από την Korantina Homes και αναμένεται να εντυπωσιάσουν με τον πρωτοποριακό τους χαρακτήρα και τον απλό, αλλά εκπληκτικό σχεδιασμό τους. 

Ήδη η εταιρεία έχει περάσει τα απαιτούμενα στάδια αδειοδοτήσεων τόσο από τον Δήμο Πάφου όσο και από την Πολεοδομία και είναι έτοιμη να καταθέσει τον θεμέλιο λίθο για την μεγαλεπήβολη αυτή ανάπτυξη που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την Πάφο.

Όπως μεταδίδει το PafosPress.com, το έργο θα περιλαμβάνει διαμερίσματα δυο τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων, μεγάλο πάρκο και σύγχρονο παιδότοπο που θα είναι ανοικτά στο κοινό. Θα έχει επίσης γήπεδα αθλοπαιδιών, τένις και άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις. 

Η εταιρεία για να δώσει πρόσθετη αξία στην ευρύτερη περιοχή προχωράει μάλιστα με την κατασκεύη του SOHO Resort και στην κατασκευή και παραχώρηση μεγάλου χώρου στάθμευσης, επίσης ανοικτού για το κοινό, με 125 θέσεις οχημάτων για να μπορούν οι επισκέπτες να έχουν άνετη και εύκολη πρόσβαση προς την παραλία ΣΟΔΑΠ.

Την ίδια ώρα το  SOHO Resort θα διαθέτει σειρά εστιατορίων, spa resort, υπερσύγχρονα γυμναστήρια, 24ωρη υπηρεσία ιδιωτικής ασφαλείας ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας κάποια από τα διαμερίσματα του θα αναπτύσσονται σε δυο ορόφους (duplex) δηλαδή πάνω-κάτω προσφέροντας στους ένοικους την αίσθηση της απόλυτης τελειότητας.

Το κτιριακό συγκρότημα, στην πίσω του πλευρά θα περιλαμβάνει επίσης, εκτός από το εμπορικό κέντρο ένα ολόκληρο νέο οικισμό με πολυτελείς επαύλεις που θα φέρουν φυσικά και αυτές την υπογραφή της  Korantina Homes .

Το βίντεο που ετοίμασε το PafosPress.com αποδεικνύει ότι ο σχεδιασμός της εταιρείας για το SOHO Resort με τα μεγάλα γυάλινα παράθυρα τα οποία επιτρέπουν στον ήλιο να εισέλθει στο κτίριο από όλες τις γωνίες και τις προεξέχουσες οριζόντιες γραμμές στα άνετα μπαλκόνια, κάνοντας το να μοιάζει λες και είναι διαρκώς σε κίνηση και αποπνέοντας στον επισκέπτη την εντυπωσιακή πινελιά της τελειότητας.

Το SOHO Resort οι δίδυμοι πύργοι της Πάφου και της Korantina Homes θα βρίσκονται απέναντι ακριβώς από θάλασσα, στην πάνω πλευρά του δρόμου δίπλα από το ξενοδοχείο ΑΛΟΗ προσφέροντας μοναδική θέα στη θάλασσα με τα τέλεια ηλιοβασιλέματα της Πάφου.

Το έργο αναμένεται να αναβαθμίσει ολόκληρη την περιοχή και θα είναι περιλαμβάνει τα δυο υψηλότερα κτίρια στην Πάφο 15 και 16 ορόφων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ