Εκπτωτικό χωριό Plaza: Ποια καταστήματα "κλείδωσαν" 

Σύμφωνα με δημοσίευμα, τα πρώτα καταστήματα που θα στεγαστούν στους χώρους του πρώτου εκπτωτικού χωριού της Κύπρου κλείδωσαν. 

Όλο και πιο κοντά στην υλοποίηση του βρίσκεται το Neo Plaza, το πρώτο εκπτωτικό χωριό της Κύπρου. 

Το προτεινόμενο έργο έχει στόχο την ανέγερση εκπτωτικού χωριού και ψυχαγωγικού πάρκου στην περιοχή της Κοκκινοτριμιθιάς και κατ’ επέκταση την κάλυψη των καταναλωτικών αναγκών της ευρύτερης περιοχής Λευκωσίας.

Διαβάστε ακόμα: Neo Plaza: Όλες οι λεπτομέρειες για το πρώτο εκπτωτικό χωριό της Κύπρου

Εκτός από την ανάπτυξη εμπορικών καταστημάτων το έργο θα περιλαμβάνει επιπλέον την ανάπτυξη ψυχαγωγικού πάρκου, το οποίο θα   προσφέρει ψυχαγωγικές δραστηριότητες και χώρους εστίασης.

Τα καταστήματα που κλείδωσαν μέχρι στιγμής είναι: ​McDonalds, Prince Oliver, Schechers Shoes, Matou France, Alba Shoes, Anonima, The Mall Kiosk, ​Prive Sports, Panaidis Eyewear Boutique, CA PAPAELINAS BEAUTY OUTLET, Volta Fun Town. 

Διαβάστε ακόμα: Η Κύπρος αποκτά το πρώτο εκπτωτικό χωριό

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές από τις πιο πάνω εταιρείες, όπως η PRINCE OLIVER, η Panaidis Eyewear Boutique, η Schechers Shoes, η Matou France και η Anonima διαθέτουν παρουσία στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen Designer Outlet Athens καθώς και σε άλλα εκπτωτικά καταστήματα στην Ελλάδα.

Η Λευκωσία αποκτά καινούριο παιχνιδότοπο

Υπενθυμίζεται ότι το εκπτωτικό χωριό Neo Plaza θα λειτουργήσει το 2020 στην Κοκκινοτριμιθιά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ