Νέα ιστοσελίδα και φοιτητική πλατφόρμα από το CIM

H ιστοσελίδα σχεδιάστηκε να είναι πλήρως ‘responsive’.

Νέα ιστοσελίδα και φοιτητική ηλεκτρονική πλατφόρμα διαθέτει το Cyprus Institute of Marketing (CIM).

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα του (www.cima.ac.cy) που είναι διαθέσιμη από τις 15 Ιουνίου 2019, προσφέρει στον υποψήφιο φοιτητή όλες τις πληροφορίες για τα προσφερόμενα προγράμματα με εύκολο και χρηστικό τρόπο.
 
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε να είναι πλήρως ‘responsive’, έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης πρόσβαση στις πληροφορίες από κινητά και tablets και «έχει χαρακτηριστεί από ειδικούς ως ίσως η καλύτερη πλατφόρμα στην Κυπριακή ανώτατη εκπαίδευση και μια από τις καλύτερες στην ΕΕ».

Επιπλέον, σημειώνεται, είναι διαθέσιμη η 15η έκδοση της φοιτητικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας του CIM (intranet.cima.ac.cy) που «συνάδει με τα διεθνή πρότυπα και είναι ίσως η κορυφαία πλατφόρμα του είδους της  στην Κύπρο και μια από τις κορυφαίες στην Ευρώπη».
 
Οι φοιτητές και καθηγητές του CIM μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλες τις διαλέξεις, βοηθήματα και ηλεκτρονική βιβλιοθήκη από το δικό τους χώρο. Με βάση το γεγονός ότι το CIM εξειδικεύεται στην εκπαίδευση εργαζόμενων φοιτητών, η πλατφόρμα προσφέρει την απαιτούμενη ευελιξία και πρόσβαση, σημειώνεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ