Έρχεται νέο messenger για το Instagram; (pic)

Η εφαρμογή ήταν γνωστή με το όνομα Threads, χωρίς να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα εάν αυτή θα είναι και τελική της ονομασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν προσφάτως το φως της δημοσιότητας, το Instagram αναμένεται να αποκτήσει τη δική του εφαρμογή άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.

σύμφωνα με δημοσίευμα του naftemporiki.gr, το Facebook αποφάσισε να αντικαταστήσει την εφαρμογή messaging που είχε συνδέσει με το Instagram με κάτι νεότερο, για το οποίο αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες το προσεχές χρονικό διάστημα. Ο σκοπός της νέας εφαρμογής, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Verge, είναι να προωθήσει τη διαρκή και άμεση επικοινωνία μεταξύ των χρηστών του Instagram, ενώ σε κάθε περίπτωση διασφαλίζεται ότι η εφαρμογή θα προστατεύει τον ιδιωτικό χαρακτήρα των συνομιλιών αυτών.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η εφαρμογή ήταν γνωστή με το όνομα Threads, χωρίς να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα εάν αυτή θα είναι και τελική της ονομασία. Μέσω της εφαρμογής αυτής, πάντως, θα μπορεί ένας χρήστης του Instagram να διαμοιράζεται φωτογραφίες, κείμενο, μηνύματα βίντεο, καθώς και πληροφορίες που έχουν να κάνουν με την γεωγραφική τοποθεσία και τη διαθέσιμη αυτονομία της μπαταρίας της συσκευής που χρησιμοποιεί.

Το Facebook σημειώνει ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμες οι υπηρεσίες αυτές που λειτουργούν σε πραγματικό χρόνο, αλλά δεν θα αργήσει η επίσημη ανακοίνωσή τους. Από πολλές πηγές, η κίνηση αυτή εκ μέρους του Facebook θεωρείται ως μία απάντηση στο Snapchat, την υπηρεσία εκείνη που βλέπει ως τον κύριο ανταγωνιστή του Instagram. Το Snapchat προσφέρει μία υπηρεσία messaging όμοια με εκείνη που ετοιμάζει το Instagram ως Threads app.

Ένα άλλο στοιχείο που φέρεται να ενδιαφέρει εντόνως το Facebook είναι να καταφέρει να κάνει τους χρήστες του Instagramνα ξοδέψουν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται στο εν λόγω δίκτυο, χωρίς να είναι ανάγκη να εγκαταλείπουν τη βασική εφαρμογή προκειμένου να επικοινωνήσουν με τους φίλους τους. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι ο ανταγωνισμός του Instagramέκανε καλύτερη δουλειά σε αυτό το θέμα και αυτό είναι κάτι που το Facebook θέλει να το ανατρέψει προς όφελός του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ