Αυτά είναι τα 10 κινητά με την μεγαλύτερη μπαταρία (λίστα)

Και μόνο η διαδικασία να πρέπει βρεις φορτιστή ή να έχεις στην τσάντα σου φορτισμένο power bank προκαλεί σε πολλούς δυσφορία. 

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, οι φορολογικοί συντελεστές για τις επιχειρήσεις έπεσαν και ειδικά στην Ευρώπη ο μέσος συντελεστής υποχώρησε από το 22,8% στο 22,3% στη διετία 2017- 2019. Το προφανές είναι ότι η Ελλάδα πήγε κόντρα σε αυτήν την τάση.  

Η μελέτη του Tax Foundation εστιάζει στις αλλαγές που επήλθαν στη φορολογία των επιχειρήσεων και στις ελαφρύνσεις ή επιβαρύνσεις που “τρέχουν” το 2019. Θα μπορούσε κανείς να χαμογελάσει ικανοποιημένος, καθώς η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που χαμήλωσαν τον πήχη, ωστόσο υπάρχουν ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία που “θολώνουν” την εικόνα.  

Μπορεί η αγορά των smartphones να έχει μεγαλώσει τόσο πολύ που πλέον ο κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να αγοράσει το τηλέφωνο που εξυπηρετεί απολύτως της ανάγκες του, ωστόσο αυτό που ισχύει το ίδιο για όλους είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Τα κινητά τελευταίας τεχνολογίας μπορεί να είναι τεχνολογικά «όπλα» με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, μεγάλη χωρητικότητα, εφαρμογές για όλες τις ηλικίες και τα γούστα, ενώ είναι πλέον και κορυφαίες φωτογραφικές μηχανές. Ωστόσο όταν στην οθόνη του κινητού εμφανιστεί η ειδοποίηση «χαμηλή μπαταρία», τότε μόνο εκνευρισμός προκαλείται.

Και μόνο η διαδικασία να πρέπει βρεις φορτιστή ή να έχεις στην τσάντα σου φορτισμένο power bank προκαλεί σε πολλούς δυσφορία. 

Πάντως όταν οι χρήστες βρίσκονται στο κατάστημα και επιλέγουν ποιο κινητό θα αγοράσουν θέτουν στον εαυτό τους το δίλημμα «Διάρκεια ζωής μπαταρίας ή το τελευταίο μοντέλο;». Συνήθως κερδίζει το τελευταίο μοντέλο, ωστόσο καλό είναι να γνωρίζουμε και ποια κινητά έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας. 

Γνωστός ιστότοπος τεχνολογίας έθεσε σε δοκιμασία τα κινητά και βάσει των επιδόσεων των μπαταριών τους κατέλαβαν και την αντίστοιχη θέση στη δεκάδα. Απούσα από τη δεκάδα είναι η Apple, αφού η μπαταρία του iPhone φαίνεται ότι δεν τα κατάφερε. Ωστόσο οι φαν του iPhone περιμένουν το νέο μοντέλο το iPhone 11 για το οποίο η εταιρεία αναφέρει πως και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα είναι τουλάχιστον κατά μία ώρα μεγαλύτερη. 

Η λίστα με τα smartphones που έχουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας: 

Motorola Moto G7 Power με 20 ώρες και 18 λεπτά, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 5.000
Xiaomi Mi Max 2 με 17 ώρες 22 λεπτά, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 5.300
LG X Power με 15 ώρες και 18 λεπτά, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 4.100
Motorola Moto E5 Plus με 15 ώρες και 8 λεπτά, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 5.000
BLU Studio Energy με 14 ώρες και 53 λεπτά, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 5.000
Huawei Mate 20 με 14 ώρες και 26 λεπτά, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 4.000
Asus ROG Phone II με 14 ώρες και 11 λεπτά, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 6.000
Motorola Moto Z Play Droid με 13 ώρες και 43 λεπτά, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 3.500
Xiaomi Redmi 3S με 13 ώρες και 39 λεπτά, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 4.100 
Samsung Galaxy J7 (2018) με 13 ώρες και 25 λεπτά, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 3.300

Πηγή: economistas.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ